AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscopul special al NOROCULUI din această săptămână! Iată zilele norocoase ale fiecărei zodii din perioada 10-16 aprilie 2023

 

Deși nu este una dintre cele mai bogate săptămâni în evenimente astrale, săptămâna 10-16 aprilie se anunță cel puțin la fel de intereseantă. Pe măsură ce Venus se intră în Gemeni și Luna are ultimul pătrar în Capricorn, se deschide spațiul pentru decizii care pot schimba viața.
Evenimentele din această săptămână te ajută să înțelegi de ce te agăți și blochezi abundența pe care o cauți. Vezi clar că Universul nu te-a abandonat, ci doar că nu puteai vedea darurile pe care ți le oferea. Și, pe măsură ce faci acest lucru, viața înflorește brusc și îți revigorează sufletul, dându-ți speranța că cele mai bune zile din viața ta abia de-acum urmează.
Iată care sunt cele mai norocoase zile din săptămâna 10-16 aprilie 2023 pentru fiecare zodie în parte!

BERBEC
13 aprilie
Arată-ți puterea! Ai o voce interioară cu privire la modul în care ești văzut de ceilalți, în special în viața ta profesională, care te descurajează să găsești succesul și împlinirea. Ultimul pătrar de Lună din Capricorn te încurajează să reflectezi la ceea ce crezi în mod inerent despre tine și capacitățile tale, asigurându-te că renunți la tot ce ai depășit pentru a merge mai departe cu încredere.

TAUR
13 aprilie
A experimenta viața este cea mai mare aventură. Pentru a putea îmbrățișa oportunitățile de expansiune, lasă-te purtat de chemarea sufletului tău și te va aduce întotdeauna către cea mai uimitoare dintre destinații. Dar pentru a face asta, trebuie să încetezi cu gândurile că acea viață abundentă nu îți este menită. Dă-ți voie să visezi la mai mult. Încearcă lucruri noi și experimenteză uimirea pe care o oferă viața. Astfel încât să-ți poți crea propriul noroc.

GEMENI
11 aprilie
Pentru a putea experimenta norocul, devine din ce în ce mai important să-ți onorezi propriul adevăr. Acest aspect al adevărului este înrădăcinat în ceea ce ai nevoie și dorești de la viață față de fluxul nesfârșit de gânduri care te trage în direcții diferite. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Venus din zodia ta se aliniază cu Pluto din Vărsător, există o realizare sau o înțelegere importantă bazată pe propriul tău adevăr care te poate ajuta să iei îndoieli și mai mari. Nu te mai îndoi! Ai încredere că viața te poate duce acolo unde îți dorești.

RAC
14 aprilie
O mare parte a vieții tale se extinde în spații noi și diferite. Depășește granițele dincolo de cine credeai că trebuie să fii sau ar trebui să fii. Sufletul tău știe cărui loc aparții. Pe măsură ce Saturn în Pești se intersectează cu Nodul Nord, vei simți acea confirmare din partea Universului că te afli exact acolo unde ar trebui să fii. Chiar dacă te simți incomod sau diferit, ești condus să pleci și să începi să trăiești viața la care ai visat.

LEU
11 aprilie
Unul dintre cele mai divine momente care se pot întâmpla apare atunci când Universul conspiră pentru a transforma toate visurile tale în realitate. Este o oportunitate de a lucra cu forțele divine pentru a căuta noi oportunități ca să faci schimbări în viața ta. Primești un impuls puternic pe măsură ce Jupiter trece în inima Soarelui în Berbec, luminând noi posibilități din viața ta. Va trebui să părăsești acea zonă de confort a certitudinii pentru a profita de situație. Dar, fără îndoială, te va ajuta să îmbrățișezi noi experiențe și un sens mai profund al tău și al vieții pe care o creezi.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!