Horoscopul toamnei. Află ce ți-au rezervat astrele pentru următoarele 3 luni!

 

Toamna aceasta, ritmul este mai lent, schimbările vin treptat și multe evenimente sunt previzibile, astfel încât ne putem face planuri pe îndelete. Nu vor lipsi surprizele, se arată în horoscopul toamnei, dar cele mai bune lucruri din viața noastră se vor construi cărămidă cu cărămidă și cu multă energie!

Influența eclipselor de peste vară pălește, iar toamna aceasta astrele încearcă să redreseze lucrurile și să ne ofere o perioadă mai stabilă. O mare veste bună este că Saturn își încheie mersul retrograd în Capricorn și, o dată cu această schimbare, multe zodii vor avea beneficii noi și mai mult noroc.

Distribuie prietenilor

În horoscopul toamnei, retrogradarea celor două astre are certe influențe asupra economiilor, câștigurilor, negocierilor și călătoriilor. Ritmul de lucru va fi mai lent și nu vom reuși să ne dezvoltăm ideile și proiectele așa cum ne-am dori. Dar aceasta nu este decât o întârziere temporară.
Berbec 21.03 – 20.04

Profită de orice șansă!
Energia şi dinamismul lui Marte, astrul care îţi guvernează zodia, poate aduce realizări profitabile. Necazurile te ocolesc toamna aceasta, astfel că poţi profita din plin de orice şansă ţi se oferă. Chiar și evenimentele neprevăzute de care vei avea parte mai mult în luna noiembrie nu îți vor schimba viața, dacă tu nu iei o decizie în acest sens. Este important să ai răbdare și să aștepți până când lucrurile se simplifică, iar oamenii din jurul tău se oferă singuri să te ajute.
Taur 21.04 – 21.05

Fă o schimbare pentru tine!
Marile şanse pe care ţi le oferă astrele toamna aceasta sunt legate de profesie. Încă din prima lună de toamnă vei avea ocazia să te angajezi, dacă eşti şomeră, sau să găsești un loc de muncă mai bun. Vei avea multe de învăţat şi vei lucra într-un domeniu în care vei avea mai multe satisfacţii. Dacă eşti singură şi vrei să renunţi la singurătate, toamna este sezonul potrivit să iei o decizie importantă și să cauţi o relaţie nouă, chiar dacă îţi foarte greu să te adaptezi la traiul alături de altcineva, arată horoscopul toamnei.

Gemeni 22.05 – 21.06
Planuri și decizii bine gândite
Începutul toamnei poate fi o perioadă dificilă, cu vești neplăcute și obstacole la care nu te aștepți. Dacă vrei să faci un progres semnificativ, fă eforturi mai mari în luna septembrie, pentru că nu te poate ajuta nimeni altcineva. Cât despre profituri concrete, lunile octombrie și noiembrie se anunţă cele mai bogate. Te vei bucura de stabilitate financiară, dar o vei menţine numai prin economii bine gândite. În ceea ce privește dragostea, Venus te sfătuieşte să ai răbdare în tot ceea ce faci, chiar dacă răbdarea nu este punctul tău forte.
Rac 22.06 – 22.07

O toamnă cu roade bune!
Astrele ți-au pregătit câteva momente deosebite toamna aceasta, dar totul depinde de tine, să fii perseverentă și ambițioasă. În plan sentimental, datorită lui Venus poți face un bilanţ în luna septembrie și poți pune în balanță lucrurile pe care le-ați făcut împreună și lucrurile care au rămas la nivel de proiect. Influența lui Venus indică stabilitate şi favorizează proiectele pe termen lung. O veste bună vei avea și în noiembrie, când ai șansa să aduni bani și să faci investiții.
Leu 23.07 – 22.08

Echilibru între muncă și viața personală
Luna septembrie poate marca o schimbare benefică în viaţa de cuplu. Ai toate şansele să laşi în urmă o situaţie care reprezintă o problemă pentru amândoi şi să faceţi un pas mare pentru viitorul vostru împreună. Dar viața de cuplu, ambițiile, proiectele și munca trebuie să fie în echilibru, altfel pot apărea disensiuni mari. În octombrie, Jupiter îţi arată cele mai bune momente să acţionezi pentru a obţine avantaje la serviciu, iar noiembrie poate fi o lună de cotitură din punct de vedere financiar.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro