Horoscopul verii, special pentru femei

Astrele ne pun la încercare vara aceasta și vor fi multe momente de cotitură. Astrele retrograde care domină începutul verii ne îndeamnă să fim prudenți, pentru a ne bucura mai târziu de liniște, de sănătate și de toți cei dragi. Descoperă ce surprize are horoscopul verii 2020 pentru zodia ta.

Berbec. Bani pentru proiecte personale
Drumul tău profesional va trece, de-a lungul verii, peste două mari momente de cotitută. Prima şansă să îţi găseşti o slujbă mai bună va apărea spre sfârșitul lunii iunie, când Marte poate declanșa o serie de schimbări în mediul tău profesional. Multe ocazii bune vor veni atunci de la cunoştinţe, prieteni sau rude, se arată în horoscopul verii 2020.
Dacă nu vrei să te îndatorezi faţă de ei şi vrei să răzbaţi prin propriile forţe, abia în august îţi surâde din nou norocul. Până atunci, vara trebuie să economisești bani sau să îi folosești doar pentru relaxare sau pentru persoana iubită.

Taur. Siguranța materială și emoțională
Indiferent de problemele care există în relația de cuplu sau în căsnicie, indiferent că ești căsătorită sau singură, în viața ta intimă se pot schimba multe lucruri din luna august. Datorită lui Venus, vei descoperi că dragostea poate fi frumoasă și armonioasă, iar încrederea deplină în persoana iubită va fi răsplătită.
Până în august, ai timp să îți faci puțină ordine în viață, să te ocupi mai mult de tine, să cauți o nouă slujbă sau o sursă de bani suplimentară, deoarece siguranța materială este foarte importantă în acest an.

Distribuie prietenilor

Gemeni. Vara începe cu vești mai bune!
A doua jumătate a lunii iunie începe să aducă și lucruri bune în viața ta, după o perioadă mai lungă de probleme și piedici, Venus, un astru al succesului şi al împlinirilor, are grijă nu numai să îţi îmbogăţească stilul de viaţă, dar şi viaţa sentimentală.
Tranzitul marelui astru va fi benefic în special pentru nativii Gemeni care sunt singuri, dar care doresc să renunțe la burlăcie și să își asume o relație pe termen lung. În plus, de la jumătatea lunii iulie, Mercur își încheie perioada de retrogradare și începe să te ajute dacă ești în căutarea unui loc de muncă.

Rac. Un sezon bun pentru proiecte personale
Chiar de la începutul verii este posibil să descoperi câteva probleme de sănătate, dacă ai un organism mai fragil, şi vei fi nevoită să urmezi un tratament de lungă durată. Problemele nu vor fi atât de grave încât să îţi răpească pofta de viaţă.
Este posibil să te simţi lipsită de energie o perioadă la început de iunie, dar un concediu prelungit ar face minuni. Ultima decadă a lunii iunie, influențată de eclipsa de Soare va fi de bun augur și îți va aduce energia de care ai nevoie pentru proiectele personale.

Leu. Schimbarea, cea mai bună soluție dacă ești nemulțumită
Vara acestui an va fi o perioadă cu multe constrângeri și din cauza pandemiei de coronavirus, dar și din cauza eclipselor dificile care ne limitează opțiunile. Cu toate acestea, vei avea șansa să schimbi lucruri importante în viața ta, meseria, cariera sau poate chiar partenerul sau partenera de viață.
Vei ajunge în punctul în care trebuie neapărat să cauți altceva, dacă nemulțumirile cresc. Greutăţile şi presiunea la care te va supune Jupiter retrograd te vor determina să fii mai ambiţioasă și să ceri mai multe de la viață pentru tine, se arată în horoscopul verii 2020.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro