Horoscopul zilei. Ce greșeli putem face azi?

horoscop mai 1

Gandurile noastre se pot pierde in mijlocul dorintei noastre de actiune astazi. Mesagerul Mercur formeaza un aspect dur cu razboinicul Marte, ceea ce ne face prea usor sa spunem ceva gresit. Mercur va continua apoi sa se alature Soarelui, intensificandu-ne dorinta de a comunica, in bine sau in rau, in timp ce Luna in Capricornul cel serios face o conjunctie proprie cu Pluto inainte de a trece in cele din urma in Varsatorul cu vedere clara, ajutandu-ne sa facem un pas inapoi din toata aceasta drama.

Iată horoscopul zilei de vineri, 17 martie:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
O inspiratie pentru a scrie, pentru muzica, desenat, pictat sau alte activitati creative planeaza asupra activitatilor tale acum. Idei minunate iti pot tasni din minte rapid. Singura cale de a evita frustrarile de a nu rata acestei idei este sa le scrii cat mai repede dupa ce le simti. Notarea a orice iti stimuleaza inspiratia viitoare. Tot inainte !

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Astazi ai putea sa dai nas in nas cu un vechi prieten si deodata sa il/o vezi in cu totul alta lumina. Esti predispus astral spre o atractie romantica, senzuala pe care nu ai crezut-o posibila vreodata si care sa ti se para, brusc, coplesitoare. Incearca sa intuiesti daca si persoana simte la fel. Daca da, da-ti voie sa iesi la o intalnire. nu scoate asta din calcul doar pentru ca ai etichetat persoana drept “doar prieten”

GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Astazi este o zi in care iti simti puterea si taria. Ai muncit mult sa fii in forma buna fizica si mentala. Ai investit si multa energie in viata ta profesionala si sigur vei culege rezultatele. Cu energiile planetare ale zilei, te poti astepta la intimitate mai mare in viata ta personala. Bucura-te de aceasta stare speciala.

RAC (22 iunie – 23 iulie)
Timpul este potrivit sa te instruiesti mai bine pentru o abilitate particulara sau sa obtii o diploma intr-un domeniu care te intereseaza. In prezent, succes bun si noroc de avere sunt indicate pentru zodia ta acolo unde investesti energia si focusul cel mai mult. Daca te-ai gandit sa iti valorifici abilitatile de comunicare, ia in calcul un curs pe acest domeniu. Poate esti tentat sa organizezi o calatorie dorita de ceva vreme.

LEU (24 iulie – 23 august)
Circumstantele astrale iti sunt favorabile daca te gandesti sa investesti in domeniul imobiliar. Orice forma de investitie este, de fapt, interesanta pentru tine acum. Fii pregatit sa te intalnesti cu o cunostinta tanara azi de la care vei putea primi o informatie valoroasa pentru tine. Deasemenea, vei putea avea un beneficiu special in urma unui mail sau telefon, deci fii pe faza. Chiar daca nu ai planificat nimic, ai putea ajunge pe seara sa te vezi cu un prieten mai vechi sau cu o ruda.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri