Iată ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de 8 martie

 

Ziua Femeii aduce multe surprize zodiilor. E o zi specială și se anunță cheltuieli, însă fiți cumpătați! Vezi ce îți rezervă astrele și ție pentru ziua de 8 martie.

 Berbec

Minunat este că doar de tine depinde, la finalul acestei săptămîni, relaţionarea cu ceilalţi. Chiar dacă pot apărea tensiuni, fie în relaţia cu partenerul de viaţă, fie în relaţiile profesionale, cu puţin efort şi bunăvoinţă, le vei putea ameliora.

Taur

Se conturează multă muncă în aceste zile de weekend. Fie că trebuie să lucrezi pentru serviciu, fie că eşti nevoit să rezolvi treburi domestice, este bine să îţi dozezi eforturile. Organsimul tău va da semne de oboseală, fiindu-i dificil să menţină un ritm constant în activităţi.

 Gemeni

Distracţia şi veselia este la cote mari la finalul acestei săptămîni. Foarte uşor poţi să îţi pui în valoare talentele. Acordă timp şi resurse şi pentru un hobby, pentru că te-ar relaxa mult. Pe de altă parte este posibil ca persoana iubită sau copiii să îţi creeze neplăceri, reproşîndu-ţi faptul că asculţi prea mult de prieteni.

Rac

Sufletul tău doreşte să petreacă acest weekend, acasă alături de cei dragi. Posibil să apară ceva neprevăzut la serviciu şi să fii nevoit să participi la o reuniune profesională. Oricît ai încerca să te detaşezi de segmentul profesional, gîndurile tale se îndreaptă tot acolo.

Leu

Se întrezăresc întîlniri şi discuţii interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine să participi cu sufletul deschis. Activităţile de învăţare îţi sînt favorizate, mai ales că ai o mare putere de asimilare a subiectelor vehiculate în preajma ta. Tu la rîndul tău îi poţi învăţa pe alţii, lucruri banale în aparenţă, dar ele vor rezona atît în sufletul tău, cît şi în al lor, multă vreme de acum încolo.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro