• Home
  • Fapt divers
  • Începe zodia Leului! Ce SCHIMBĂRI aduce fierbintele Leu în funcție de zodia ta

Începe zodia Leului! Ce SCHIMBĂRI aduce fierbintele Leu în funcție de zodia ta

zodia leului sfatulparintilor.ro pixabay com lion 1987846 1920 1400x850 1

Soarele intra in maiestuosul, fierbintele si puternicul Leu intre 23 iulie si 23 august 2022 si este timpul sa iti deschizi inima si sa savurezi viata si vara aflata la mijlocul ei. Suntem in plin sezon de vara, afacerile au un ritm mai lent iar scoala s-a terminat. Este timp de joaca pentru toata lumea! Iar vineri seara 22 iulie Soarele vine inapoi acasa in Leu, semnul pe care il conduce, unde va sta linistit o luna de zile.

Ce iti aduce zodia Leului in functie de propria ta zodie:

BERBEC
Vara ta in toi sub zodia Leului este despre distractie, iubire si romantism pentru tine. Ti se intensifica dorinta de a flirta, de a fi jucaus si de a introduce un fler dramatic in viata ta. Te poti simti creativ si nerabdator sa iti asumi riscuri. Este un timp potrivit pentru o aventura romantica sau proiect creativ. Copiii vor juca un rol activ in viata ta si veti avea clipe memorabile impreuna. Cu Leul in casa ta nr 5, ti se anunta activitati care te vor imputernici, deci profita din plin!

TAUR
Pentru tine, luna in zodia Leului este despre casa si familia draga tie. Este o perioada cu multa activitate si emotii variate in casa si viata de familie, dar si un timp in care te reconectezi cu radacinile tale si in care iti extragi seva pentru restul anului ce urmeaza. Poti beneficia si din timpul petrecut singur precum si din infrumusetarea casei tale si invitarea oamenilor dragi in ea. Cu Leul in casa ta nr 4, aceste activitati te vor intari si hrani la nivel adanc, asadar mult succes!

GEMENI
Pentru tine, luna in zodia Leului este o perioada foarte aglomerata, pe masura ce Soarele in Leu intra in casa ta nr 3 cu care ai o afinitate naturala. Aceasta perioada a anului este plina pentru tine cu comunicare, calatorii si tot felul de miscari ce iti ofera multa actiune, mancare gustoasa si prieteni pe cinste. Invata lucruri noi, conecteaza-te cu oameni de pretutindeni, iata un mod fantastic sa te bucuri de aceasta perioada. La fel de bine poti scrie, vorbi si face afaceri, sunt activitati unde abilitatile si calitatile tale vor straluci.

RAC
Pentru tine, luna in zodia Leului este toata despre a dezvolta si expune talentele pe care le ai, facand bani si aducand mai multa siguranta financiara in viata ta. Este o perioada buna sa arunci o privire mai atenta spre valorile tale si sa vezi ce conteaza cel mai mult. Este bine acum si sa faci lucruri care iti cresc valoarea de sine. Ai putea constata ca iti cresc si cheltuielile sau ca ai o tendinta sa pui elemente dramatice in viata ta financiara, prin riscuri sau speculatii financiare. Cu Leul in casa ta nr 2, a face bani ar trebui sa fie una din cele mai placute activitati in aceasta luna. Este timpul sa arati de ce esti in stare!

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri