AM Press Logo
Muzeul Pietrei

ÎNGHEȚATĂ DE CĂPȘUNI – rețeta cu trei ingrediente

Înghețata de căpșuni se poate face și fără aparat de făcut înghețată. Avem nevoie de doar trei ingrediente și 30 de minute libere.

INGREDIENTE
400 g căpșuni
140 g iaurt grecesc
50 g miere

MOD DE PREPARARE
Căpșunile se spală și se taie în bucăți mici.
Căpșunile se întind pe o farfurie. Dacă nu avem o farfurie foarte mare putem așeza căpșunile în straturi, dar vom separa fiecare strat prin folie alimentară. La final vom acoperi farfuria cu folie și o vom da la congelator până vor îngheța.
Fructele se vor pasa într-un blender puternic (unul care poate zdrobi gheața). Se pasează până se obține o cremă consistentă.
Înghețata de căpșuni se amestecă cu iaurtul și mierea și se dă la congelator.
Se poate servi cu diverse toppinguri și sosuri.

Sursa – retete.unica.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!