A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

INTERDICȚIE ÎN GRECIA: TURIȘTII OBEZI N-AU VOIE SĂ URCE PE MĂGARI. Ce fac călugării la Athos?

0 78

 


APRECIAZA ARTICOLUL !

Autoritățile din Grecia au decis, după campanii ale activiștilor pentru drepturile animalelor, să interzică turiștilor care cântăresc mai mult de 100 de kilograme să călărească măgarii, o activitate de vacanță larg răspândită, potrivit express.co.uk, citat de Ziarul Prahova.ro .
Mulți vizitatori ai insulelor grecești, precum Santorini, folosesc ca mijloc de transport măgarii pe drumuri rurale sau pe căi de acces unde nu pot fi folosite alte vehicule.
Activiștii pentru drepturile animalelor au criticat această practică, mai ales în ce privește turiștii obezi, în aceast an circulând în spațiul public imagini cu măgari cu coloana vertebrală afectată și cu răni provocate de șei. Ca atare, dacă ai peste 100 de kg nu mai poți călări un măgar. Măgarii sunt utilizați și la transportul călugărilor și alimentelor la mănăstirile de pe muntele Athos, asinul fiind un animal sfânt. Călugării sunt adesea ”corpolenți” și pot ieși din baremul impus.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More