Iohannis și-a lansat programul de candidat. Lupta cu pesedismul e una de durată și nu e câștigată

Lupta cu „pesedismul”  rămâne obiectivul cu care  Klaus Iohannis și-a lansat duminică programul de candidat pentru un nou mandat la Cotroceni.

„După aproape 3 ani marcați de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eșuat în dimensiunile sale esențiale – economice, sociale, politice și instituționale, proiectul de țară pe care eu îl propun românilor este să construim împreună România normală!”, a spus candidatul Iohannis. El a reamintit că s-au făcut pași importanți pentru înlăturarea PSD de la butoanele puterii, însă „lupta” nu e câștigată.

„Am făcut deja pași importanți pentru înlăturarea celor care au produs atât de mult rău României, dar lupta împotriva pesedismului, sub orice chip se manifestă el, este una de durată”.

Distribuie prietenilor

„România riscă să rămână singura țară din Uniunea Europeană cu MCV”, a spus Klaus Iohannis, subliniind că PSD a făcut din țara noastră „prima la sărăcie și ultima la ocrotirea persoanelor vulnerabile dintre toate statele Uniunii Europene.”

Președintele în funcțiune este susținut în noua campanie de PNL, iar dușmanul principal rămâne PSD care, prin Viorica Dăncilă, trage de timp spre a rămâne în administrarea banilor. PSD încearcă o strategie de amânare a punerii în aplicare a moțiunii de cenzură, iar candidatul Dăncilă vede ca unică șansă care să o ducă în turul doi tulburarea apelor în instalarea noului guvern.

D. Dumitru, AMPress