A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Iohannis și-a lansat programul de candidat. Lupta cu pesedismul e una de durată și nu e câștigată

1 66

Lupta cu „pesedismul”  rămâne obiectivul cu care  Klaus Iohannis și-a lansat duminică programul de candidat pentru un nou mandat la Cotroceni.

„După aproape 3 ani marcați de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eșuat în dimensiunile sale esențiale – economice, sociale, politice și instituționale, proiectul de țară pe care eu îl propun românilor este să construim împreună România normală!”, a spus candidatul Iohannis. El a reamintit că s-au făcut pași importanți pentru înlăturarea PSD de la butoanele puterii, însă „lupta” nu e câștigată.

„Am făcut deja pași importanți pentru înlăturarea celor care au produs atât de mult rău României, dar lupta împotriva pesedismului, sub orice chip se manifestă el, este una de durată”.

„România riscă să rămână singura țară din Uniunea Europeană cu MCV”, a spus Klaus Iohannis, subliniind că PSD a făcut din țara noastră „prima la sărăcie și ultima la ocrotirea persoanelor vulnerabile dintre toate statele Uniunii Europene.”

Președintele în funcțiune este susținut în noua campanie de PNL, iar dușmanul principal rămâne PSD care, prin Viorica Dăncilă, trage de timp spre a rămâne în administrarea banilor. PSD încearcă o strategie de amânare a punerii în aplicare a moțiunii de cenzură, iar candidatul Dăncilă vede ca unică șansă care să o ducă în turul doi tulburarea apelor în instalarea noului guvern.

D. Dumitru, AMPress

 

1 Comentariu
  1. LevSt. spune

    mMIROS DE COMUNISM SAU FASCISM?(ZIARUL AZI) „… Dancila, ihannis…”____—-___ihanis sau veorika, doua nulitati ajunse in fruntea statului, care au devenit criminale, singura solutie am spus-o de MII DE ORI, daca nu este agreata nici de popor(oare?) , nici de ” elite”, atunci de ce nu se intreprinde cea ce s-a facut in toata lumea si in toate timpurile, inclusiv la zi, adica LOVITURA DE STAT, data de armata, institutie ai carei sefi se bat cu caramida in piept ca sunt ” slujitorii si scutul poporului”,in realitate armata romana este plina de marlani coplesiti de o imensa lasitate, oportunism si ifose cat nu incape…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More