A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

ÎPS Teodosie: „Exprimarea lui Iohannis este ca un soi de blestem”

1 406

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, consideră că avertismentul preşedintelui Klaus Iohannis – care i-a îndemnat pe români să stea acasă, altfel, după Sărbători, vom avea înmormântări – „este ca un soi de blestem“.

IPS Teodosie a afirmat miercuri, la România TV, că declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis a creat „panică între credincioşi după o bucurie atât de mare că se aduce sfânta lumină“.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Toţi au crezut că un protocol între Patriarhie şi MAI are o valoare de lege. Creştinii se simt neglijaţi şi părăsiţi. A mai fost o pandemie în secolul XIX, iar la o săptămână de la Înviere nu a mai fost niciun mort. Creştinii aşa văd, ca pe un atac. A încetat ciuma când s-au scos moaştele Sfântului Dimitrie. Jandarmii ne-au cerut: <Veniţi şi ne aduceţi lumină şi paşte>“, a spus arhiepiscopul Tomisului, citat de adevarul.ro.

IPS Teodosie a menţionat la România TV că „această lumină este şi pentru domnul Iohannis“ şi „să nu facem o supărare la cea mai mare sărbătoare“.

loading...
1 Comentariu
  1. LevSt. spune

    va imaginati cat de nemernic este acest „patriah”, cu infatisare draceasca? El vrea sa proiecteze evntualele( mai mult ca sigure) deceste de dupa Paste, ca efectul unui blestem( aruncat de ihan), si ca -spune clar- daca ar fi fost admisa cererea lor, acestea nu s-ar mai fi intamplat…Mare nerusinare, dar in spatele unei barbi netasalate, se poate ascunde orice, desi ihan a spus -si el- un adevar (bazat pe rational) totusi ihan este un blestem pentru Romania, insa nu mai mare ca aceasta tagma bisericeasca care bleastama poporul roman de cel putin o suta de ani, tinandu-l in intuneric, doar pentru a-l exploata si impila…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult