• Home
  • Fapt divers
  • Keith Richards, Rolling Stones: Am amestecat cenușa tatălui meu cu cocaină şi am tras-o pe nas. Încă trăiesc

Keith Richards, Rolling Stones: Am amestecat cenușa tatălui meu cu cocaină şi am tras-o pe nas. Încă trăiesc

Toţi membrii trupei The Rolling Stones şi foarte mulţi muzicieni celebri au propriile poveşti despre droguri, dar niciunul nu pare să aibă o experienţă comparabilă cu cea a lui Keith Richards. Deşi a consumat tot felul de substanţe interzise decenii la rând, muzicianul a ajuns la vârsta de 77 de ani şi este chiar în formă.

Cocaina era nelipsită în turnee, în anii 1960-1970, iar artistul a fost arestat pentru consum şi chiar trafic de droguri. În plus, pentru „siguranţă“, avea câteva liniuţe trasate pe amplificatoarele de pe scenă, în caz că ar fi vrut în timpul concertului.

Însă nimic din toate acestea nu se compară cu experienţa de a priza cenuşa propriului tată, după cum el însuşi a mărturisit. „Tata a fost incinerat şi, pur şi simplu, nu am putut rezista să nu iau nişte cenuşă şi s-o prizez. Am amestecat-o cu cocaină şi am tras-o pe nas. Tatălui meu nu i-ar fi păsat deloc. Mi-a căzut destul de bine, încă trăiesc“, a declarat muzicianul pentru revista NME, potrivit clickpentrufemei.ro.

Parteneri