• Home
  • Prima
  • Kelemen Hunor, despre candidatura la preşedinţia României

Kelemen Hunor, despre candidatura la preşedinţia României

hunor 1

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, invitat la DIGI 24 în calitate de candidat pentru Cotroceni, a declarat că formaţiunea politică pe care o reprezintă va vota moţiunea de cenzură, , menţionând totodată că întârzierea depunerii acesteia în Parlament „nu este de bun augur”, în condiţiile în care este pentru prima dată când există „şansa” schimbării Guvernului. Am vrbit cu Ludovic Orban şi i-am spus că trebuia să se grăbească. Hunor nu a exclus că și acum moțiunea ar avea ceva șanse, dar Dăncilă tot cumpără parlamentari și are timp să facă ceea ce se face mereu în România.

” Problema nu este cum vom vota noi, problema este dacă va apărea moţiunea de cenzură, că oricum este o întârziere de trei săptămâni. Acum trei săptămâni trebuia depusă moţiunea de cenzură, moţiune anunţată în august, imediat după ce ALDE a ieşit de la guvernare şi încă nu este depusă”.

Despre intrarea sa în turul doi a spus cu ușoară irinie că ar prefera o confruntare cu Paleologu fiindcă ar fi o dezbatere de mare interes. Sâmbătă, canddatul UDMR își duce la Biroul Electoral Central, cele peste două sute de mii de semnături de susținere.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri