LA PACHET – EXCURSII ÎN LAPONIA ŞI ÎNCHIRIEREA UNUI CASTEL DE PE VALEA PRAHOVEI

Pachete turistice în țara lui Moș Crăciun, închirieri de o noapte pentru un castel de pe Valea Prahovei, croaziere pe vapoare de lux sau pur și simplu vacanțe pentru vara 2019 au fost printre cele mai “exotice” oferte apărute ieri, de Black Friday, pe paginile specializate în comerț online.
Deși prețurile, chiar și reduse, au fost piperate pentru buzunarul unui om de rând, ofertele turistice din țară și din străinătate și-au găsit clienți care au acceptat tarifele pe care le-au pus agențiile de turism sau direct hotelierii în ziua în care toate produsele ar fi trebuit să fie cu adevărat la valori spectaculoase în… minus.
Cea mai neobișnuită postare de pe un site specializat în comerț online, dar care găzduiește și alte oferte, a fost aceea a Castelului Cantacuzino din Bușteni. Oamenii cu dare de mână care doresc să aibă o locație deosebită pentru evenimentele din anumite zile stabilite de ofertant au avut ieri posibilitatea să închirieze întregul castel din Bușteni, dar și curtea interioară a acestuia, contra sumei de Black Friday de “numai” 12.000 de lei!
De departe, închirierea Castelului Cantacuzino din Bușteni, cu domeniul aferent, a fost oferta care a atras toată atenția ieri, de Vinerea Neagră, pe unul dintre site-urile specializate în comerțul online din țara noastră.
Unele dintre ofertele turistice – inclusiv cele pentru perioada premergătoare Crăciunului din acest an – au fost epuizate până la orele prânzului, deși prețurile nu au fost extrem de mici.
Stocul pentru pachetul turistic Laponia 2018, al unei agenții de turism, a fost epuizat, deși costul a patru nopți de cazare pentru doi adulți în cameră dublă, cu demipensiune, nu a fost deloc mic, ci a atins – de Vinerea Neagră – 14.819 lei, pentru perioada 18 – 22 decembrie 2018.
Pachetul turistic respectiv include, pe lângă cazare, micul dejun și cina, transportul cu avionul cu o companie low cost de la București la Levi – Finlanda.
De menționat că doar copiii cu vârsta de maximum 2 ani neîmpliniți la momentul sejurului beneficiază de gratuitate, însă sejurul include cina festivă la un restaurant local, pe parcursul căreia Moș Crăciun va aduce cadouri copiilor, precum și două excursii – “Întâlnire cu Moș Crăciun și familia” și vizitarea parcului tematic Santa Park și a satului lui Moș Crăciun. Tot în lumea lui Moș Crăciun, cei care au avut bani să cumpere la prețul de 14.819 lei distracția în Laponia vor avea parte de o plimbare cu săniile trase de husky pe o distanță de 2,5 km, cadouri surpriză pentru copii, dar și de o diplomă specială de traversare a Cercului Polar.

UN CASTEL PENTRU O NOAPTE DE VIS
12.000 de lei. Atât a costat, ieri, de Black Friday, închirierea domeniului Cantacuzino de la Bușteni în anumite zile până la finalul acestui an, dar și în primele două luni ale anului viitor. Astfel, pentru închirierea Castelului Cantacuzino Bușteni, pentru evenimente, în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2018 și în intervalul 19:00- 05:00, la o reducere de 45%, costul chiriei s-a ridicat la 12.000 de lei, pachetul fiind cumpărat încă de la primele ore ale dimineții de ieri.
În acest preț intră, conform ofertei de Black Friday, închirierea Castelului Cantacuzino în exclusivitate, interior și exterior, în intervalul orar amintit, la eveniment putând să participe 250 de persoane la interior, însă nu sunt incluse în preț meniul, camerele de închiriat, decorațiunile din sală. Practic, în prețul menționat nu intră decât chiria pentru domeniul respectiv, parcarea gratuită și internetul wireless.

Sursa – Ziarul Prahova.ro