Latura întunecată a fiecărei zodii

Fiecare dintre noi este conștient de defectele lui, oricât de multe calități ar avea. Iar cu unele defecte ne naștem și sunt sortite în stele. Pe multe dintre ele le descoperim târziu, pe altele le putem îndrepta cu timpul, dar rămân întotdeauna câteva care, se spune, caracterizează zodia în care ne-am născut. Citește care este latura negativă a semnului tău astral, ca să te cunoști mai bine și ca să știi ce trebuie să îndrepți, când ceilalți încep să te critice.

Berbec. Prea multe instincte
Berbecii sunt oameni de acţiune, instinctivi şi mereu tineri. Sunt energici şi au sufletul plin de bucuria de a trăi. Dar pot fi şi intoleranţi, impulsivi şi foarte sensibili. Sunt copiii teribili ai zodiacului, adesea aroganți, nechibzuiți și foarte posesivi. Ego-ul lor nu suportă nicio zgârietură, nicio lovitură, cu riscul de a-i pierde pe cei din jur. Ei știu totul și, când nu le convine ceva, coarnele lor lovesc adânc.

Taur. Zgârcită cu sentimentele
Zodia Taurului înseamnă stabilitate, fertilitate şi prosperitate. Este un semn strâns legat de pământ, cu scopuri bine definite și foarte hotărât. Caracteristica lui principală este încrederea în forţele proprii, care este lăudabilă, dar are și o latură întunecată. Taurul poate fi închis în sine, zgârcit cu sentimentele sale și cu ceilalți, chiar și cu persoanele pe care le iubește. Totodată este bănuitor şi circumspect și greu îi intri în voie.

Gemeni. Ratează esențialul
Se spune despre Gemeni că sunt copiii răsfățați ai zodiacului și pe bună dreptate. Au multe calități, dar și defecte din cauza cărora pierd încrederea celor din jur. Nativii Gemeni sunt înzestraţi cu spirit vesel şi cu o minte ascuţită. Le place să vorbească mult şi repede, îţi oferă tot felul de amănunte, dar foarte rar esențialul. Sunt împrăștiați, pierde adesea ocaziile bune în viață și nu acționează la timp.

Rac. Cam ipohondră
Racii se ascund în spatele unei carapace dure, îşi protejează cu mare atenţie secretele, sentimentele şi gândurile. În realitate, sunt persoane foarte sensibile şi destul de puţin rezistente la durerile sufleteşti. Mulți dintre ei sunt ipohondrii și sunt mereu triști, preocupați și cârcotași, că le fac viața celor din jur un calvar. Când trebuie să ia o decizie, își fac atât de multe griji, că mai bine lasă totul baltă!

Leu. Prea superficială
Leul este semnul regal, sinonim cu exuberanţa, conducerea, cucerirea. Nativii din zodia Leului se pot lăuda, înainte de toate, că sunt curajoşi şi cinstiţi. Dar au câteva defecte foarte greu de tolerat. Au în mod constant nevoie de atenția celorlalți și se laudă cu orice, chiar dacă nu au realizat nimic deosebit. Pot trăi într-o lume superficială, în care contează doar banul și pot cădea pradă viciilor mărunte precum alcoolul sau jocurile de noroc.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro