Lidia Fecioru: Aceste cadouri aduc noroc, fericire și atrag avere

Florile şi lumânările, deşi poate părea ciudat, se află pe lista obiectelor pe care le puteţi face cadou unor persoane dragi, pentru a le purta acestora noroc. Tot pe lista darurilor bune ce aduc fericire se află şi încălţămintea sau vasele de lut, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, potrivit antena3.ro.

„Lumânările frumoase de parafină şi cele decorative pot fi dăruite în casă nouă, pentru că ele aprind focul iubirii din casa care le-a primit şi încălzesc casa.
Florile în ghivece dăruite din inimă aduc linişte, pace şi armonie în casă. Dacă unui bărbat îi place de o femeie, atunci îi poate dărui aceste flori şi ele pot provoca sentimente puternice reciproce”, a recomandat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

La rândul lor, femeile care s-au îndrăgostit de un bărbat este bine să-i dăruiască acestuia „o eşarfă croşetată”, spune Fecioru.

Distribuie prietenilor

Pe lista obiectelor bune de făcut cadou se află şi pantofii. Potrivit obiceiurilor populare, încălţămintea nouă oferită unui bărbat înainte de o călătorie lungă îl ajută să se întoarcă acasă în siguranţă şi sănătos.

Nici vasele de lut nu sunt de neglijat atunci când nu ştiţi ce să mai oferiţi în dar cuiva drag. Atunci când sunt duse într-o casă nouă, ele atrag avere în acel loc şi servesc drept protecţie împotriva certurilor şi neînţelegerilor, mai spune Fecioru.