Lidia Fecioru – Cele trei legi, fără greș, ale îndeplinirii tuturor dorințelor

Lidia Fecioru este convinsă că respectând cu sfințenie aceste trei reguli, vei avea o viață bună si prosperă. Iată-le:

  1. Legea comenzii. Trebuie sa formulezi clar ce vrei! Este foarte important sa spui exact ce vrei. Gandurile noastre sunt cele mai importante. Cand ceri ceva, trebuie sa ceri foarte strict, fix. Cand spuneam ca pui banutul in canita si ceri un singur gand, la fel trebuie sa faci si acum: o singura dorinta, un singur gand. Trebuie sa comenzi si sa ceri. Nu trebuie sa facem multe polologhii. Nu ne opreste nimeni sa spunem o rugaciune la asta. Nu ne opreste nimeni sa il rugam si pe Dumnezeu sa ne ajute.
  2. Legea zeciuielii. Acolo exista Dumnezeu. Trebuie sa-ti platesti partenerul de afaceri. Iar partenerul tau de afaceri atunci cand esti singur este Dumnezeu. Platesti ajutand pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este important sa o faci pentru ca banii sa ramana la tine.
  3. Legea bunavointei. Indiferent de cati bani ai avea, trebuie sa faci bine celor din jur pentru ca banii sa ramana la tine. Este si cazul celor care fac voluntariat. Daruiesc fara sa stie nimeni. Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti. Nu se gandesc la ei pentru ca stiu ca lor oricum le merge foarte bine.

De unde dai, Dumnezeu dă înzecit”.

Distribuie prietenilor

Lidia Fecioru a spus aceastea la Antena 3, unde este invitată săptămânal, iar afirmațiile ei adună adeziuni, dar și adversități.