Lidia Fecioru – Cum este fiecare femeie din zodiac. Ce trebuie să știe bărbații despre partenerele lor

 

Fiecare femeie este unica in felul ei. Lidia Fecioru a dezvaluit cum anume iubeste fiecare nativa a zodiacului.
Berbec – Este sotia rival. Barbatul se lupta cu ea in casa. Are nevoie de un om foarte puternic in viata, ca sa tina piept furtunilor din ea. Sotul trebuie sa fie barbat cu ea. Cand gaseste asa un partener se casatoreste cu el imediat.

Taur – Este sotia motivator. Se casatoreste cu barbati draguti, amuzanti, pentru ca sunt mai distractive. Nu le plac barbatii care sunt terchea-berchea, ci cei de succes. Ii va toca creierii metodic barbatului.

Distribuie prietenilor

Gemeni – Este femeia oglinda. E plina de misticism. E secretoasa, dar si periculoasa. Stie sigur ce ales sa isi ia, dar nu ii va arata fata adevarata. Un barbat foarte rezistent poate fi fericit cu aceasta femeie. De multe ori, e parasita de partener, pentru ca incearca sa le controleze viata.
Rac – Este femeia ideala. Trebuie sa le convingi sa se marite. Sotul va avea un intreg arsenal – o femeie, frumoasa, desteapta, amanta si buna gospodina. Familia pentru ea este cel mai important.

Leu – Este femeia printesa. Nu se casatoreste decat cu un barbat care sa ii puna lumea la picioare. Trebuie sa ii arunce blanuri si cuvinte frumoase la picioare. Barbatul trebuie sa ii dea tot ce are nevoie.

Continuarea pe kfetele.ro