A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Lidia Fecioru: Există trei cuvinte cu A care ne guvernează viața

0 722

Lidia Fecioru, cunoscuta bioenergeticiană, a fost invitată în emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, unde a dezvăluit câteva ponturi legate de frumusețe și echilibru interior.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Fecioru a slăbit 20 de kilograme făcându-și propriul regim, adaptat stilului său de viață.
Ea a declarat că mănâncă atâta hrană cât încape în doi pumni, niciodată mai mult. Și acest secret a ajutat-o să se regleze fizic, dar și psihic.

Întrebată fiind ce sfaturi are pentru femeile care își găsesc refugiul, fericirea în mâncare, Lidia Fecioru a spus că este foarte important să nu mâncăm supărați și să nu ne lăsăm conduși de emoții. Sau dacă o facem, să ne lăsăm purtați doar de acele emoții care ne-ar trimite la alergat, ca să scăpăm de calorii, nu să acumulăm. Se pare că există trei cuvinte cu A care ne guvernează viața:
 Alegere
 Atașament
 Afecțiune

Așadar, potrivit Lidiei Fecioru, care a ajuns la 70 de kilograme de la 90, secretul este mâncatul puțin și des, dar și înfrângerea gândurilor care ne duc la frigider. Și nu în ultimul rând, iubitul. O viață sexuală regulată, în opinia celebrei bioenergeticiene, este în topul alegerilor pentru o viață sănătoasă, așa cum a declarat în interviul de la Antena Stars.

Sursa – doctorulzilei.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More