Liviu Dragnea, la ÎCCJ, marți dimineață

Liviu Dragnea a fost adus marți dimineață la Înalta Curte unde a depus contestaţie în anulare prin care vrea să scape de condamnarea la 3 ani şi jumătate primită în dosarul angajărilor fictive.

Dragnea a venit în instanţă însoţit de mai mulţi gardieni. Fostul lider al PSD nu mai avea mustaţă şi era îmbrăcat într-o geacă de culoare închisă.

Potrivit stiri.tvr.ro, procesul s-a desfăşurat într-o sală unde în mod normal se judecă procese în materie civilă, fără a avea boxă a arestaţilor. Şedinţa de judecată a durat doar câteva minute, deoarece Dragnea le-a cerut magistraţilor amânarea procesului, pentru a-şi angaja un avocat.
Instanţa i-a admis cererea şi a fixat un alt termen de judecată pentru 10 decembrie. La ieşirea din sala de judecată, Dragnea a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.
Pe 27 mai, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.