Luați o mână de semințe de pepene verde și aruncați-le în apă clocotită: Rezultatul vă va șoca!

Despre beneficiile semințelor de pepene verde eu am aflat întâmplător. Un prieten de-al meu a fost în China și mi-a spus că localnicii de acolo obișnuiesc să prăjească aceste semințe, așa cum noi le prăjim pe cele de dovleac. Prăjite în ulei cu mirodenii, acestea sunt foarte gustoase! Această mâncare este considerată un excelent remediu de prevenire a viermilor intestinali.
Semințe de pepene verde
Astăzi, vă propunem să descoperiți două rețete simple de utilizare a miraculoaselor semințe pentru sănătate. Riboflavin, fosfor, calciu, zinc, vitamine B – toate aceste bogății se conțin într-o singură sămânță de pepene verde…

Ceai de semințe de pepene verde
Ingrediente
 5 linguri de semințe de pepene verde crude
 1 l de apă rece
Mod de preparare
1. Zdrobiți semințele într-un mojar și turnați deasupra apă rece.
2. Fierbeți-le timp de 45 de minute.
3. Strecurați decoctul și consumați câte 1 pahar de 3 ori pe zi.
Infuzia de semințe de pepene este un foarte bun diuretic, este adesea folosită pentru a pierde în greutate rapid. De asemenea, această băutură se folosește pentru prevenirea și tratarea prostatitei. Acest ceai este eficient în caz de hipertensiune!
Semințe de pepene verde împotriva paraziților intestinali
Ingrediente
 semințe de pepene verde
 lapte cu un conținut scăzut de grăsime
Mod de preparare
1. Uscați semințele în cuptor și măcinați-le.
2. Amestecați pudra de semințe cu laptele cu conținut scăzut de grăsime într-un raport de 1:10.
3. Beți 2 pahare din acest remediu pe stomacul gol. Tratamentul durează 3 zile, dacă e nevoie doar de prevenire, atunci este suficient să beți doar o zi.
Semințele de pepene verde sunt un produs foarte valoros! Sper că această informație v-a atras atenția și că o veți folosi pentru a vă îmbunătăți sănătatea. Nu uitați să arătați acest articol și prietenilor dvs!
”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”
Autor text: Perfect-ask.com