• Home
  • Editoriale
  • Lucian Avramescu: Rușine, PSD! Ți-a cășunat pe o nefericită femeie

Lucian Avramescu: Rușine, PSD! Ți-a cășunat pe o nefericită femeie

Bărbăția PSD – că tot a început campania ”Nu mai bateți femeile!” – se exprimă azi, prin virilitatea câtorva baroni locali și a altora de la centru, cărora le cad nădragii nu de bătrânețe, ci din pricina buzunarelor prea grele de lingouri, se exprimă, observ, luând-o la pumni pe biata Viorica. Ea a pierdut alegerile, ea nu s-a prezentat corespunzător pentru a aduna iubirea buchet, buchet a alegătorilor, ea a spus ce nu trebuia spus, ea e agramata de serviciu în lumea filologică a fostului partid al lui Vanghelie.
Biata Viorica Dăncilă, consiliată doct de Codrin Ștefănescu, de sirena viperină Olguța, de Bădălăii de la Dunăre și atinșii de Arsenic din nord, n-a făcut față votului. Votul a curs, cică, împotriva ei, individa nefiind pe placul alegătorului!

Mai Bădălăilor! Cei mai mulți votanți, din țară cei mai numeroși, la care s-a adăugat revolta apăsată a diasporei, au declarat că votează ÎMPOTRIVA PSD!

Nemulțumiți de PSD au plecat numeroși români în lume, sufocați de acest partid care s-a instalat, ca Front al Salvării Naționale, la butoane, prin oamenii ieșiți din cancelariile lui Ceaușescu și Bobu. Cangrena acestui partid (cu nume schimbat și băgat și în alte partide) a omorât de 30 de ani România, a văduvit-o de industrie, a lăsat-o fără un leu în buget, i-a vândut ca fier vechi combinatele și ca epave vapoarele (una din primele puteri navale comerciale din lume), vapoare care, revopsite, circulă acum pe mările și oceanele lumii. Sute de mii de oameni au scandat în piețe ”PSD – Ciuma roșie!” când nimeni nu auzise încă de Veorica și nici măcar de Iohannis.

A fost votat Iohannis?! S-a dus o bătălie între femeia asta, cu limitele ei și pudra ei excesivă și nemțul fioros de la Sibiu? Nu domnilor Bădălăi și Codrini și cum vă mai numiți. A fost o luptă cu partidul-stat care și acum, în această campanie pierdută lamentabil, încât n-ar mai trebui să scoată o vreme nasul de sub pat, a încercat exersata mituire.

Dăncilă a fost o parolă de schimb, o ceva, un afiș în care unii au dat cu ouă. Au dat cu ouă în PSD, nu în zulufii ei.

A câștigat sibianul că e deștept și râde frumos cu dinții lui de cal? Aș! A câștigat poporul votant care a făcut alergie la partidul care – reprezentat de voi – oricum v-ați numi, nu vă mai vrea.

Diseară, înțeleg, convinsă fiind de berbantul bățos de la Buzău, uns azi președinte al Camerei, Viorica Dăncilă a acceptat să-și pună cenușă în cap, să se declare păcătoasa din Biblie care merită strivită cu pietre, ”proasta satului”, pentru a-l cita pe soțul brunet al Liei, învinsa care a făcut de râs vitejia pesedistă.

Măi frumoșilor! Măi doldora de bani! Măi ăștia care și în seara pierdutelor alegeri ați cărat, contra cost, lume peticită și blegită de băutură, la secțiile de votare cu dubele, cheltuind din buzunatul furat al țării, sume uriașe, spre a schimba cursul istoriei, vă spune poporul cel mare că NU MAI ȚINE!

Alegerile astea nu au fost pierdute de nefericita Dăncilă și nici câștigate de neamțul abil de la Sibiu. Ăștia doi au fost niște figuranți, nume fără semnificație. Semnificația cărată pe umerii silabelor componente din onomastica lor de candidați a ținut de bătălia cu voi, partidul care se numește Buzatu, Ciolacu, Manda, Codrin Ștefănescu, Șerban Nicolae, lipsa de spitale și șosele, averile nesimțite ale politicienilor care n-au avut o zi măcar firmă și salariați.

Singurul cu care au luptat, votând, oamenii, a fost PSD-ul ăla reprezentat de voi toți Ciolacii care o dau afară azi pe Dăncilă pentru a se ”rebrendui”. Vă rebrenduiți pe dracu, dând-o afară în șuturi pe Dăncilă, după care nu mă omor, dar vorba voastră, vă puneți ca boii (”ca boul”, ziceați, că era vorba de Iohannis) cu o biată femeie.

Dacă n-ați priceput că nu Dăncilă a pierdut, chiar înseamnă că sunteți duși cu capul și voi toți sunteți cum ziceți că e ea.

Parteneri