AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Luna plină a Vânătorului, miercuri, 20 octombrie. Ritual pentru Luna plină în Berbec

Miercuri, 20 octombrie 2021, ne vom bucura de o spectaculoasa Luna plina in Berbec. In unele culturi ea este numita Luna plina a vanatorului pentru ca semnaleaza de regula un bogat sezon de vanatoare. In altele este numita Luna plina a recoltei pentru ca deja pot fi culese primele recolte ale sezonului de toamna in functie de ce s-a plantat anterior, in timp ce alte interpretari o numesc Luna plina sangerie din pricina culorii sale pe cerul tomnatic, scrie sfatulparintilor.ro.

Luna plina in Berbec este curajoasa si imprevizibila precum zodia ce o gazduieste.

Berbecul se conduce dupa cuvantul “eu”, deci lumina acestei Luni pline ne face sa vedem si sa dam la o parte tot facem opus propriului bine sau ce facem rau pentru noi insine. Ti-ai suprimat dorintele, ai facut compromisuri nesfarsite sau ai incercat sa faci pe plac tuturor ? Acest stil se opreste aici. Ce vrei TU de fapt? Nu, nu este complicat. Berbecul spune ca este intotdeauna simplu. Identifica ce vrei TU.
Luna plina in Berbec – razboinicul zodiacului, zodie condusa de Marte – te indeamna sa te asumi, sa iti vezi propria cale, sa mergi pe ea si sa iti iei ce ai nevoie pentru binele vietii tale!

Aceasta Luna plina in Berbec aduce acea confruntare eliberatoare.
Este timpul sa iti infrunti fricile, sa mergi inainte si prin orice obstacole ca sa ajungi pe calea ta. Este timpul sa stai drepti si sa contezi. Fii un luptator, nu un las. Berbecul deschide drumuri si merge inainte acolo unde altii nu o fac.

Lunile pline nu sunt mereu amabile insa ele ne arata daca drumul pe care suntem e cel bun si trebuie continuat sau nu. Orice criza relationala cauzata de Luna plina se poate transforma intr-o oportunitate de transformare si evolutie. Obiceiuri proaste vor fi eliminate din subconstient prin puterea transformatoare a emotiilor tale.

Daca tii cont mai intai de tine, cu respect si asumare, si relatiile intime vor beneficia de pe urma deschiderii si onestitatii tale. Sunt posibile astfel si prietenii noi, influente si norocoase care duc la un nivel superior de prosperitate si bucurie.
Berbecul este si zodia impulsului puternic, deci Luna plina in Berbec ne indeamna sa ne asteptam si la o perioada incredibil de energica in care dorintele si puterea impulsurilor conduc orice decizie iei.

Daca ai depus efort intr-o directie in perioada Lunii noi, asteapta-te sa culegi roade acum. Luna in Berbec promoveaza libertatea si independenta, deci te vei intreba daca nevoile tale sunt cel putin la fel de respectate cu ale celorlalti. Luna plina te va face sa te intrebi cum te tratezi pe tine si pe cei din jurul tau.
Sa folosim magnetismul Lunii pline in avantajul nostru, eliberand tot ce nu ne mai serveste: conceptii, obiceiuri, relatii, situatii. Datorita puternicului magnetism, putem sa si atragem spre noi ceea ce ne dorim!

Ritual pentru Luna plina in Berbec
Ca toate Lunile Pline de peste an, si aceasta Luna plina in Berbec este o oportunitate de a te elibera lucrurile din trecut care te tin pe loc si te fac sa te simti ingradit. Incearca acest ritual pentru a-ti ajuta realitatea la propriile nevoi.

1. Curatarea aurei si a spatiului
Curata-ti aura si spatial in care locuiesti. Rosteste urmatoarele cuvinte: “In lumina Lunii plina de octombrie, ma rog pentru curatare, ma rog pentru libertate, ma rog pentru eliberarea de tot ce-mi face rau, ma rog pentru o minte limpede, ma rog pentru o inima eliberata. Cer ghidare prin intuneric! Acum sunt curatat, acum sunt reinnoit. Multumesc! Multumesc! Multumesc!”
Asigura-te ca in timpul acestui ritual ai un geam deschis pentru ca energiile negative sa iasa. Mai poti spune: “In lumina Lunii pline din octombrie, curat si eliberez acest spatiu de tot ce nu mai este folositor. Curat si eliberez energiile care imi blocheaza mintea si imi umbreste inima. Rog energiile care nu mai sunt aliniate cu sinele meu superior sa paraseasca acest spatiu. Spatiul meu este curatat. Multumesc! Multumesc! Multumesc!”

2. Bol cu apa si sare
Pune un bol cu apa si cu sare in timp ce faci o meditatie. Pune pe frunte un prosop cald si stai intins in timp ce meditezi.

3. Masaj la cap
Dupa medidatie, indeparteaza prosopul si maseaza-ti usor fruntea. Apoi tamplele, in miscari circulare. Loveste usor cu degetele fruntea. Trece-ti degetele prin par si maseaza-ti scalpul cu ulei (daca folosesti). Maseaza zona 5-10 minute.

4. Noteaza lucrurile de care vrei sa te eliberezi
In timp ce lasi uleiul sa actionize, scrie pe o hartie 5-10 lucruri de care vrei sa te eliberezi sau la care vrei sa renunti in viata.

5. Rosteste aceasta mantra
Tine foaia pe care ai scris cu ambele maini si spune urmatoarele cuvinte: “Ma eliberez de temerile de ieri si de orice obstacole ma tin pe loc. Iert si las in urma trecutul si stiu ca nu mai am nevoie sa-l port dupa mine. Ma eliberez de temeri si le inlocuiesc cu intelepciunea sinelui meu superior. Intelepciunea sinelui meu superior curge acum prin mine. Nimic nu este imposibil. Pot sa fac tot ce vreau!”.

6. Rupe foaia
Dupa ce ai rostit mantra de mai sus, rupe foaia de hartie pe care ai scris in bucatele mici, apoi pune-le in bolul cu apa sarata. Lasa-le acolo peste noapte si arunca dimineata continutul.
Daca ai folosit ulei/masca pentru par, urmeaza instructiunile producatorului. Daca ai folosit o masca home-made, o poti tine atat timp cat te simti confortabila cu ea.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!