Luna Plină din 10 ianuarie scoate la iveală secrete și va face lumină în relații. Cele mai afectate zodii

 

Pe 10 ianurie va avea loc Luna Plina insotita de eclipsa in zodia Rac, zodie in care se afla si Nodul Nord, unul dintre principalii piloni ai Axei Destinului.

Aceasta eclipsa poate aduce eveimente si intalniri karmice, iar interesul major se va indrepta spre familie, valori nationale, traditie, istorie, comunitate, anunţă astrologul Oana Hanganu.

Distribuie prietenilor

Iată cum vor fi afectate zodiile de Luna Plină insotita de eclipsa, potrivit astrologului:
Berbec
Luna Plina din 10 ianuarie va avea loc in zodia Rac si va influenta relatia nativilor cu familia. Luna Plina este insotita de o eclipsa care poate scoate la lumina amintiri, secrete de familie, probleme ignorate care acum pot fi puse pe tapet si rezolvate, spre binele tuturor celor implicati.
Aceasta Luna Plina poate fi si momentul in care nativii isi cumpara o casa sau decid ca e bine sa isi intemeieze o familie.
Taur
In 10 ianuarie, planeta Uranus va reveni la mersul direct chiar in zodia lor si ii va ajuta sa ia mai rapid deciziile necesare, sa se adapteze la nou atunci cand e cazul si chiar sa vada lumea si viata dintr-o alta perspectiva.
Dar tot in 10 ianuarie va avea loc eclipsa lunara care va insoti Luna Plina din zodia Rac. Pentru Tauri, aceasta eclipsa poate veni cu informatii confidentiale care ii vor ajuta, in mod sigur, in viitorul apropiat nu doar in afaceri, ci si sin viata personala.
Sau cu ocazia unei calatorii, Taurii pot cunoaste o persoana care, in viitorul apropiat le va deveni protector sau mentor.
Gemeni
Luna Plina si eclipsa din 10 ianuarie va ”face lumina” in relatii, pentru multi nativi Gemeni si s-ar putea ca acestia sa nu mai accepte aceeasi stare de lucruri de pana acum, iar unii vor decide chiar ca e mai bine sa se desparta de partener.
Luna Plina din 10 ianuarie va avea loc in zodia Rac si in casa Banilor din astrograma Gemenilor dar sectorul respectiv din astrograma se refera si la modul in care ne evaluam, la modul in care ii lasam pe altii sa ne trateze.
Si s-ar putea ca multi Gemeni sa isi spuna acum: ”Merit mai mult” sau ”Merit ceva mai bun”, referindu-se la relatii.
Alti nativi vor simti ca merita ceva mai bun in relatia profesionala si vor cere mai multi bani. Oricum , Luna Plina le va schimba, multora, viata in bine.
Rac
Pentru Raci, Luna Plina din 10 ianuarie poate fi un eveniment karmic.
Cei care si-au inteles greselile si si-au invatat lectiile de viata, pot privi cu optimism spre viitor. Vor fi, insa, si unii Raci care abia acum, in preajma acestei eclipse, vor intelege unde au gresit si ca trebuie sa faca ceva concret pentru a-si schimba destinul.
Leu
Luna Plina din 10 ianuarie va fi un moment de ”regasire” pentru unii Lei, care vor renunta la tendinda lor de a se afla mereu in centrul atentiei, jucand, adesea, rolul de om fericit, cu o viata perfecta.
Eclipsa din 10 ianuarie ar putea fi un eveniment cu o puternica incarcatura spirituala, in care Leii isi vor da seama ca succesul lor personal nu are nicio valoare daca nu e insotit de generozitate, empatie si intelegere fata de cei din jur.
Unii nativi vor intelege acum ca e bine sa ierte si sa se impace cu trecutul, iar viitorul va fi, apoi, plin de surprize frumoase.
Surprize anunta si Uranus, planeta Schimbarilor, care va reveni la mersul direct in zodia Taur si in sectorul Carierei din astrograma Leilor, tot in ziua de 10 ianuarie.

Continuarea aici