AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Mai multe șanse pentru zodii în cea de a doua jumătate a lunii septembrie

Astrele anunță mai multe șanse pentru zodii în cea de a doua jumătate a lunii septembrie. Datorită lui Jupiter care revine la mersul direct în zodia Capricornului, cu toții vom avea o perioadă mai norocoasă. Iată ce șanse pentru zodii aduce Jupiter și cum ne influențează!

Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător)
Nativii acestor zodii trebuie să pună accentul în următoarea perioadă pe cele mai dificile situații din viața lor, să se lupte cu obstacolele mari pe care le întâlnesc, pentru că Jupiter și Saturn îi vor ajuta să le depășească. Cea mai bună șansă pe care le-o oferă Jupiter este să pună capăt unor probleme care s-au prelungit nejustificat în ultima vreme și să meargă mai departe.

Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)
Acestea se numără printre cele mai norocoase zodii favorizate de Jupiter în a doua jumătate a lunii septembrie. El aduce noi șanse pentru zodii cu semn de Pământ, aflându-se în această perioadă în zodia Capricorn, unde influențează munca, responsabilitatea și beneficiile. Ca atare, nativii acestor zodii pot avea șansa să fie promovați, să urce în ierarhia profesională sau chiar să își schimbe cariera cu un job mult mai bun, mai serios și de perspectivă.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!