Mama Cristinei Țopescu locuia în București. Motivul pentru care nu și-a sunat fiica de Anul Nou

Medicul Monica Pop a dezvăluit că mama Cristinei locuia de ceva vreme în București, unde se mutase tocmai pentru a-i fi mai aproape fiicei ei. De ce nu s-a îngrijorat femeia de 78 de ani când n-a mai primit niciun semn de la Cristina? Rodica Țopescu i s-a confesat Monicăi Pop la ceremonia de incinerare de joi.

”Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina”, a dezvăluit medicul Monica Pop la emisiunea ”Sinteza zilei”, de la Antena 3, potrivit click.ro.

Medicul a explicat că fiica lui Cristian Țopescu avea acest obicei, să pună un scut între ea și lume atunci când se întâmpla ceva rău. Iar de data aceasta murise unul dintre cățeii ei, care fusese foarte bolnav. Prietenii Cristinei știau că în asemenea momente jurnalista se izolează, ca să-și consume suferința. Era vorba despre săptămâni, dacă nu chiar luni de zile de tăcere din partea ei.

Distribuie prietenilor

”Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se-ntâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul. Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei. Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul.

Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, a explicat medicul la Antena 3.