• Home
  • Știri
  • Mama lui Navalnîi a primit un „ultimatum”: Fie este de acord cu o înmormântare secretă, fie fiul ei va fi înmormântat într-o colonie penală

Mama lui Navalnîi a primit un „ultimatum”: Fie este de acord cu o înmormântare secretă, fie fiul ei va fi înmormântat într-o colonie penală

navalnii

Autoritățile ruse i-au dat mamei lui Alexei Navalnîi un ultimatum – fie este de acord cu o înmormântare secretă, fără o despărțire publică, în termen de trei ore, fie fiul ei va fi înmormântat într-o colonie penală, relatează Sky News, potrivit g4media.ro.

Purtătoarea de cuvânt a lui Navalny, Kira Yarmysh, a declarat că Lyudmila Navalnaya a refuzat să negocieze cu Comitetul de Investigații deoarece „nu au autoritatea de a decide cum și unde să-și îngroape fiul”.

„Ea cere respectarea legii, care îi obligă pe anchetatori să predea cadavrul în termen de două zile de la momentul în care se stabilește cauza morții”, spune Yarmysh.

Navalnaya insistă ca autoritățile „să permită ca înmormântarea și slujba de comemorare să se desfășoare în conformitate cu obiceiurile”.

foto – brookings.edu

Parteneri