Mare atenție! Urmează cea mai rea zi din an. Două hopuri până la finele lui 2017

 

Cea mai ghinionistă zi din din 2017, cu o conformație astrală nemaiîntâlnită din 1664, va fi pe 21 decembrie, odată cu Solstițiul de iarnă, avertizează experții. Însă nu e singurul hop până la sfârșitul anului.
Atât la propriu, cât și la figurat, 21 decembrie va fi cea mai întunecată zi, dat fiind faptul că vom fi martori ai unui fenomen cosmic rar, care nu a mai avut loc de 350 de ani.
De parcă luna decembrie nu era și așa una nefastă, cu Mercur retrograd, va deveni și mai rea, spun astrologii. Potrivit expertului Neil Spencer, pentru prima oară după 1664 Soarele se va muta în Capricorn, imediat după Saturn. Practic, Soarele și Saturn se vor alinia, un fenomen care se asteaptă să aibă consecințe dintre cele mai rele.
Cu siguranță vor exista și indivizi care nu vor avea de suferit, dar aceste cazuri se vor număra pe degete. Cei mai mulți vor avea de pierdut într-o astfel de zi și după, mai ales dacă se încăpățânează să ia decizii sau nu le cumpănesc suficient.
Tot ce vom face în 21 decembrie ne va părea mai greu decât de obicei. În plus, ar fi bine ca în această zi să nu începem nimic nou, pentru că vor exista consecințe deloc bune pe termen lung.
Va fi o zi cu un nivel al energiei la minimum, în care e posibil să ne simțim constrânși, avertizează și alți astrologi.
Dacă suntem obligați să luăm decizii, trebuie neapărat să ținem cont și de interesele celorlalți. Dacă ne gândim doar la propria persoană, ceea ce încercăm să facem nu va dura, mai spun experții.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro