Maria Băsescu, singură la circ. Fosta ”primă doamnă”  a divorțat de statul între patru pereți

 

O știre de presă se tot completează, readucând în atenție  un personaj feminin mult prea des uitat, Maria Basescu.

Ea a fost casnică timp de 37 de ani, de aceea până acum, Traian Băsescu nu a completat niciodată vreun câștig în dreptul rubricii de venituri ale sotiei sale, conform ele.ro.

Distribuie prietenilor

Aceeași sursă redă o declarație a Mariei Băsescu din 1995, când spunea că regretă mult că este nevoită să fie casnică.

„De 15 ani sunt casnică. Nu am fost așa dintotdeauna. Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe Litoral. Și imi plăcea foarte mult, pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, îmi plăcea compania, agitația. Oricum, acum e prea târziu. După o pauza de 15 ani e greu să-ți reiei activitatea. Mi-am ieșit din mână, cum se spune”, a mărturisit, atunci, Maria Basescu.

Conform EVZ.ro, Maria Băsescu are acum o slujbă. Cu alte cuvinte, a rupt lanțurile statului între patru pereți, singură, fiindcă soțul a fost mereu ocupat cu altele. Cu obligațiile de stat, care au fost altele.

Maria Băsescu a fost văzută, de curând, singură, în loja centrală a Circului Metropolitan. Că nu era cu soțul e un fapt știut. Dar de ce nu și-a scos la circ nepoții? Iată o întrebare!

Amănuntul că lucra în turism, spus chiar de ea, este relevant și din alte motive. Un fost șef de hotel din turism de la Constanța declara că Traian Băsescu și-a cunoscut viitoarea soție chiar la complexul lui (restaurant și hotel). Venise din cursă, el le-a făcut cunoștință și…Maria era o fată frumoasă și veselă.

Apropiați ai familiei spun că Maria Băsescu a avut destule motive să se despartă de soț, dar cele două fete au împiedicat-o. Ea a fost mereu o prezență aproape nevăzută lângă gălăgiosul ei consort care n-a prea avut timp pentru ea, mai ales de când a intrat în alte anturaje, iar viața lui s-a petrecut mai tot timpul la Cotroceni și împrejur. Angajarea ei poate fi interpretată și ca pe o descătușare, cam târzie, de orice dependență și ca o replica la ce a trăit.

Mădălina Stoica, AMPress