Mariana Cojocaru: 2020, un an complicat

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru anul 2020.

BERBEC- Un an foarte dificil. Pe 28 ianuarie va intre în zodia Berbecului Luna Neagră, care este considerată un malefic. Cea mai bună perioadă a Berbecului poate să fie undeva în luna februarie, august și în septembrie.

TAUR – Va avea la început de an un fel de explozii pe destin. Cei care nu și-au găsit menirea în viață, nu știu ce misiune au, se pot trezi în situații ingrate. Cea mai bună perioadă va fi luna august.

GEMENI – La Gemeni este liniștea dinaintea furtunii, în sensul bun al cuvântului, pentru că axa karmică va intra undeva pe data de 5-6 iunie în Gemeni și în Săgetător și mulți din tre ei se vor gândi la cum au evoluat. Fiind un an al extremelor, pentru unii ar putea să fie foarte bine, dar pot fi și prinși cu garda jos.

RAC – Racul are, cel puțin prima parte a lui 2020, marcată de axa karmică Rac – Capricorn, după care cei care nu au rezolvat și nu au înțeles ce trebuia, pot avea probleme și din vară încolo.

LEU – Are un 2020 cu probleme care pot ține de copii, dragoste, chestiuni care sunt foarte profunde. Partea pozitivă poate să țină de creativitate, în mod deosebit.

Continuarea aici

Parteneri