Mariana Cojocaru, previziuni pentru săptămâna aceasta. Evenimente șoc, lucrurile scapă de sub control

Astrologul Mariana Cojocaru a făcut previziuni pentru săptămâna aceasta. Iată ce spune despre fiecare zodie:

Berbec
Săptămâna viitoare are trei aspecte importante, la debut, în zodia voastră: Luna Albă, Uranus și Marte(patronul vostru astral). Evenimente șoc pe astrograma generală a perioadei, nu pe cea personală. Cu Uranus în rezonanță cu Marte, multe lucruri pot scăpa de sub control(agresivitate- Marte îl potențează pe Uranus). Cei care au avut secrete(Lilith în Vărsător) pot avea parte de evenimente nedorite, inclusiv pe sănătate(operații- Luna Albă), falsuri demascate, ipostaze nedorite…
Taur
De marți, Luna Albă va intra în constelația voastră. Deci luni va fi o zi cu start mai greoi. Asta, dacă nu aveți alte aspecte pe astrograma karmică(cuadratură Lună Albă- Lună Neagră). Posibile surprize nedorite în zona carierei, datorită cuadraturilor. Atenție la dușmanilor văzuți și nevăzuți, deoarece Uranus și Marte este în sectorul astro-general al dușmanilor. Afecțiunile se pot croniciza rapid.

Gemeni
Atenție la prietenii cu două fețe! Unii se dau prieteni și nici nu știți ce ascund(interese de fațadă, meschine în interior; agresivitate; tendințe de trădare inclusiv sexuale). Joacă la două capete, inclusiv în plan afectiv(natura duală, providențială). Așa sunt aspectele pe horoscopul general, diferit de cel personal. Sănătatea este vulnerabilă în a doua parte a săptămânii. Doar câștiguri cinstite!…
Rac
Unii pot tradă inconștient, căci Lilith este în Vărsător, zodia voastră de exaltare. Evident, în Vărsător este și Soarele. Cariera voastră este în pioneze, cu Uranus și Marte. Deci, pentru a vă elibera, aveți nevoie de susținerea unui Vărsător de geniu, abil, revoluționar. Cel care calcă pe principii și se vrea neîngrădit. E liber ca pasărea cerului și vă poate consilia cât mai avizat.Spiritele inferioare decad, zău!

Distribuie prietenilor

Leu
Debutul de săptămâna e cu trei planete în zodia voastră soră-Berbec(horoscop general). Asta, dacă nu aveți Axa Karmică în alte semne zodiacale, care să domine aspectul de la început de săptămână. Cum Soarele este în rezonanță cu Lilith în sectorul astral al asocierilor și parteneriatelor e bine să vă mobilizați. Nu să stați cu mâinile în sân. Unii pot renunța la anumite prietenii, iar alții pot avea noi iubiri.

Fecioara
Atenție la câștigurile suplimentare, că nu e o perioada favorabilă pentru marii mahări care jonglează cu șpăgile(Karma Țării este pe cuspidă și include și zodia aceasta). Acțiuni de separare și divorț, în care doar cei care au avut veniturile personale separate de cele ale partenerilor de viață nu vor avea de suferit. Harta natală poate indica și alte aspecte. Sănătatea cere purificare, post, leacuri băbești.

Continuarea pe kfetele.ro