• Home
  • Prima
  • Medici acuzati ca au cerut spagă pentru a opera un copil. Mama: ”Nu am putut să-mi scot nici verigheta, că le-o dădeam”

Medici acuzati ca au cerut spagă pentru a opera un copil. Mama: ”Nu am putut să-mi scot nici verigheta, că le-o dădeam”

bani la operatie 1

Doi medici de la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova sunt acuzati de mama unui copil ca au cerut spagă, ca sa-i opereze baiatul . Pentru ca nu a facut rost de bani, copilul a fost externat fara sa mai fie consultat, iar femeii i s-a cerut sa plateasca o zi de spitalizare.

Baiatul in varsta de 12 ani si-a fracturat mana la fotbal si a ajuns la Urgente unde i-a fost pusa mâna în ghips. Cazul părea mai complicat.A fost trimis la sectia de chirurgie pediatrica pentru a fi internat.

A doua zi mama a fost chemata de medicii de gardă, care i-au transmis ca trebuie sa achite 2000 de lei operatia.

„Am inceput sa plâng, le-am spus ca n-am atatia bani, ca sunt femeie simpla de la tara si atunci m-au intrebat cât am. Le-am spus ca n-am. Nu am putut sa-mi scot nici verigheta, ca le-o dadeam. Au zis ca-mi fac un bilet de invoire sa plec acasa si sa fac rost de bani. Sa revin marti când intră dânsii iar de gardă,” a povestit Liliana Stuparu, potrivit Adevarul.

„Copilului i-au spus ca ramane handicapat”
Femeia s-a intors cu fiul ei la spital marti dimineata si le-a spus celor doi medici ca nu a facut rost de bani. Acestia i-ar fi facut externarea copilului si i-au cerut mamei sa plateasca 57 de lei spitalizarea pentru o zi.

„Mi-au vorbit urât, copilului i-au spus ca ramâne handicapat. Au zis ca sunt mama denaturata, ca n-am grija de copil. Au chemat paza sa ma dea afara din spital. Copilul a inceput sa plânga, nu stiam ce să mai fac”, a mai declarat femeia.

Mai mult pe Copilul.ro

Parteneri