Medicul turc Tuncay Ozturk o acuză pe Andreea Marin de ”teatru în stil tragicomic”, așa cum făcea în emisiunile televizate

Tuncay Ozturk, medicul turc a decis să nu mai tacă și a ieșit să facă lumină în ceea ce privește speculațiile făcute pe seama vieții sale personale, scrie Libertatea.ro. El a fost căsătorit cu Andreea Marin care a pus despărțirea pe seama infidelității soțului. Acesta neagă infidelitatea din timpul căsătoriei, spunînd că așa ceva nu se face, mai ales dacă în familie sunt copii. El o acuză pe Andreea Marin de tatru ieftin și de utilizarea unor rețete murdare spre a-l compromite. Medicul Turcay nu are de gând să plece din Romînia iar în acest moment spune nu are nicio relație. Pozele rulate ”de aceleași publicații” sunt scoase din arhiva sa personală, sunt vechi, n-au relevanță iar femeile puse să vină noaptea la ușa lui sunt puse pentru a fi fotografiate în această postură.
„Ca să fiu sincer, m-a plictisit același subiect din nou și din nou, dar observ că anumite persoane nu au obosit să scrie incontinuu aceleași lucruri”, scrie pe Facebook, medicul, adăugând că este vorba de ”același teatru în stil tragicomic pe care l-ați mai urmărit la TV în urmă cu câțiva ani”, trimitere, firește, la emisiunile lacrimogene realizate de Andreea Marin și pe care le regizează acum în defavoarea fostului soț.
Mădălina Stoica, AMPress