• Home
  • Fapt divers
  • Melinda și Bill Gates divorțează, după 27 de ani de căsnicie

Melinda și Bill Gates divorțează, după 27 de ani de căsnicie

bill si melinda gates

Melinda și Bill Gates și-au anunțat divorțul după o căsnicie de 27 de ani. Averea strânsă în acești ani îi plasează pe locul 4 în topul celor mai bogați oameni ai lumii, cu 130,5 miliarde de dolari.

Potrivit peroz.ro, într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft, cei doi au transmis: „După ce ne-am gândit mult şi am muncit la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei”. Melinda și Bill Gates au împreună trei copii: Jennifer (25 de ani), Rory (21 de ani) și Phoebe (18 ani).

”În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”, au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft.

Ulterior acestei vești s-a aflat că Melinda a fost cea care a intentat divorț, după ce a constatat că relația cu Bill Gates este „ruptă iremediabil”.

Parteneri