Mesajele îngerilor pentru zodii, în luna august. Ai încredere, îngerii sunt mereu lângă tine!

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.
Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna august:

BERBEC
“Raspunsul pe care il cauti poate fi gasit pe durata unei iesiri, vacante sau retrageri.”
Zanele cunosc importanta odihnei si a distractiei prin joaca sufletului si ele te roaga prin acest mesaj sa iti iei timp liber. O iesire poate juca un rol cheie in viata ta pentru ca iti da oportunitatea sa iti cureti mintea si sa te gandesti la urmatoarea ta miscare de viata. Vei invata multe cand esti plecat, deci merita sa investesti timp si energie in aceasta directie.

Distribuie prietenilor

Alte interpretari: o reuniune de familie va duce la o vindecare intensa si semnificativa sufleteasca si transgenerationala / urmeaza un curs ce se tine intr-o locatie exotica / viziteaza un loc incarcat de puternice energii spirituale / rugaciuni pe care le-ai rostit vor fi raspunse intr-un sezon de vacanta / incredinteaza orice stres sau grija despre o vacanta catre divinitate si zane / cere zanelor sa te ajute in legatura cu o deplasare / mergi intr-un loc retras in natura

TAUR
“Este un moment tocmai bun pentru tine sa mergi inainte spre ce iti doresti.”
Daca te-ai tot intrebat de ti se va indeplini o dorinta sau cand este cel mai bun moment sa faci o schimbare, raspunsul pentru aceasta saptamana este acum. Energiile universale se aliniaza perfect si iti vor deschide o poarta de aur pentru oportunitati si trebuie sa pasesti prin ea. Este unul din acele momente in timp in care esti “pe val” si tot ce atingi se poate transforma in aur – profita de acest timp potrivit divin si fa-ti miscarile curajoase prin noi actiuni in directia dorita. Orice pregatire suplimentara incepand de la acest moment duce doar la amanare. Fa cate un pas pe rand dar avanseaza !

Alte interpretari: gandurile tale pozitive si afirmatiile iti dau roade, deci mentine-le ; opreste amanarile si treci la treaba ; ai incredere in sentimentele din interior despre un anumit proiect dorit ; ia o decizie clara ; mentine-ti credinta pentru ca rugaciunile si intentiile sunt pe cale sa aduca o realizare ; profita de timpul liber si foloseste-l sa faci actiuni tot spre scopul tau.

GEMENI
“Conexiunea ta cu copiii este parte din misiunea ta divina in aceasta viata.”
Zanele iubesc copiii si au incredere in ei pentru ca au credinta foarte pura si motivatiile lor sunt total lipsite de ego. Acest mesaj iti arata faptul ca tu ai o conexiune speciala cu copiii. Pe masura ce vei citi si mesajele suplimentare, observa care dintre ele iti suna si il simti ca profund adevar al tau. Fii atent la semne si la sentimentele intuitive legate de subiectul copiilor in aceste zile, pentru ca Universul iti livreaza mesaje.

Alte interpretari: scopul vietii tale implica sa muncesti cu copiii, deci fa-o cu iubire si devotament total ; energia graviditatii te inconjoara ; un copil din Ceruri iti trimite mesaje de iubire ; tu ai conexiuni speciale cu copiii indigo, cristal sau curcubeu ; copilul tau interior are nevoie sa se joace.

RAC
“O veche povara sau un obicei care te indatoreaza si impovareaza se ridica de pe umerii tai si din viata ta”
Acest mesaj semnaleaza ca o schimbare impresionanta in situatia ta financiara este foarte posibila. Ai luat o decizie clara sa fii liber de orice fel de datorie iar Universul iti raspunde intr-o maniera blanda. Ti se ofera oportunitati sa iti reduci orice forma de datorie, inclusiv sa primesti noi venituri sau sa gasesti noi cai de a le obtine in viitor precum si ghidare interna despre a reduce cheltuielile care nu sunt necesare. Pe masura ce urmezi aceste calauziri, situatia ta financiara se va imbunatati rapid.

Alte interpretari: ia o decizie ferma sa fii liber de orice fel de datorii iar Universul iti va raspunde ; diminueaza cheltuielile prin intermediul cardurilor ; intreaba-te la fiecare cumparatura daca iti este cu adevarat necesara sau este doar luata dintr-un impuls de moment ; sa stii ca meriti sa fii fara datorii si poti fi asa ; ia initiativa sa iti diminuezi obiceiul de a cumpara prea multe si plateste cu cash orice, iar daca nu ai cash nu cumpara ; doneaza 10% din veniturile tale ; vei primi o oportunitate financiara ; afirma des faptul ca Dumnezeu este adevarata sursa pentru veniturile tale iar Dumnezeu vrea sa ai.

LEU
“Ceea ce ai cerut se indreapta spre tine ca sa se manifeste.”
Zanele stiu cum sa manifeste in mod magic toate nevoile si dorintele lor materiale si deasemenea stiu sa asiste oamenii sa isi implineasca dorintele, asa cum te ajuta si pe tine acum. Acest mesaj iti transmite faptul ca zanele sunt foarte incantate sa te ajute ca o dorinta sa iti devina reala la momentul perfect potrivit divin. Ele lucreaza in cooperare cu toate fortele Universului si cu energiile necesare dar si tu poti ajuta trimitand rugaciuni pentru a se manifesta rapid acest flux in viata ta. Ramai in stare centrata si de pace cat de mult posibil intrucat negativitatea, indoiala, frustrarea, nerabdarea iti pot bloca dorinta. Iesi in natura des ca sa iti mentii spiritul activ si conectat cu energiile magice de bucurie si recunostinta, principalele care te ajuta sa ajungi la dorinta ta.

Alte interpretari: cineva drag planifica o surpriza pentru tine ; gandurile tale se manifesta in plan real foarte rapid, deci asigura-te ca rugaciunile tale in tacere si cuvintele pe care le rostesti sunt aliniate cu dorintele tale si nu cu fricile tale ; ai incredere in Univers ; mentine treaza o stare de minunare in fata a tot ce este minunat in aceasta viata.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro