Mesajul unui bărbat pentru preotul care a venit să-i sfinţească locuinţa a ajuns viral pe internet

 

Locatarul unui bloc s-a pregătit ca la carte pentru preoții care vin să sfinţească locuinţa în Ajun de Crăciun. Mesajul incredibil pe care a ales să îi lase acestuia pe uşa de la intrare a devenit viral pe internet.

Sătul de preoţii care colindă cu Icoana Naşterii Domnului pe la casele oamenilor în Ajunul Crăciunului, un bărbat a decis să îi întâmpine pe aceştia cu un mesaj destul de acid.

Distribuie prietenilor

Se pare că acesta a fost enervat la maximum de comentariul preoţilor la adresa victimelor din clubul Colectiv. Mai exact, reprezentantul bisericii a precizat, la câteva zile după ce s-a produs incendiul din Colectiv, că nu au mers la locul tragediei, deoarece nu au fost invitaţi, fapt ce a stârnit controverse în rândul populaţiei.

Potrivit click.ro, bărbatul a scris un bilet pentru preoţii care aveau de gând să vină şi l-a lipit exact pe uşa de la intrare. Astfel, mesajul a vizat direct victimele din Colectiv, care au fost ocolite de preoţi: ”Popa nu vine neinvitat. Colectiv. Nu răspund cerşetorilor cu sutană”.

Sursa foto – ziardecluj.ro