Mihai Voropchievici. Ce nu suportă zodiile

voropchievici h 1

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre ce nu suportă cei 12 nativii din zodiac.

Ce nu suportă zodia Berbec
Berbecul e mereu în activitate. Se duce şi la bârfă. El nu suportă lenea. Au un program bine stabilit şi îl respectă. Nu sunt cei care dorm pe ei. El munceşte constant. Sunt oameni care agonisesc. Te taxează.

Ce nu suportă zodia Taur
Orice schimbare care intervine în rutină este detestată. Nu vrea să fie scos din rutină. Nu simt nevoia schimbărilor în viaţa lor. Sunt consecvenţi. E mulţumit cu ceea ce are. Are nevoie şi de un grup constant de prieteni. Devin irascibili când apare ceva neprevăzut.

Ce nu suportă zodia Gemeni
Sunt activi din toate punctele de vedere. Toată ziua fac ceva. Dacă se uită la un serial, îţi face apoi altul. Fiind firi vesele, nu iubesc plictiseala. Sunt activi şi vor face în permanenţă ceva pentru a nu avea momente de plictiseală.

Ce nu suportă zodia Rac
Familia şi locuinţa sunt prioritare. Dacă le strici intimitatea, nu e bine. Ei au nevoie de spaţiul lor. Dacă vii ca un intrus şi te bagi în viaţa unui Rac, nu e bine. Să nu stai prea mult în casa unui Rac. Pot fi foarte ospitalieri, dar şi foarte acizi.

Ce nu suportă zodia Leu
Dacă vrei să îmbolnăveşti un Leu, te duci şi te uiţi la el şi nu îi spui nimic. Nu suportă tăcerea. El vrea viaţă şi armonie. Vrea atenţie. Sunt foarte curajoşi.

Continuarea aici

Parteneri