AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Mihai Voropchievici, despre destinul zodiilor în copacul vieţii. Menirea fiecărui nativ

Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii “Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, care este menirea fiecărui nativ. Numerologul a prezentat, de asemenea, și destinul celor 12 semne zodiacale în arborele vieţii.

“Ne urcăm în copac pentru că toată lumea se duce şi cumpără talismane, pomul vieţii, dar a fost cineva curios ce încărcătură are? Ştim de la Adam şi Eva.

Pentru că în acest copac al vieţii sunt 22 de punct magice, căi ale vieţii. Cabala, care este forţa supremă a unor divinaţii străvechi, ne duce acolo unde trebuie să înţelegem că pe fiecare ramură există ceva. Până la cele 22 de căi ale vieţii sunt 12 zodii. Fiecare rămurică vine cu ceva benefic pentru fiecare zodie”, a precizat numerologul.

Berbec: Calea eliberatorului
Berbecul este făcut să fie luptător, războinic şi să aducă în viaţa oamenilor nişte schimbări. Această cale conectează înţelepciune cu frumuseţea, dar şi ordinea cu eroul civilizator. Persoanele din această zodie îşi construiesc viaţa sub semnul echilibrului şi al armoniei. Conducătorii sunt reformatori, războinici care apucă această cale numai cu gândul să înfrângă haosul şi să obţină glorie. Pot câştiga toate bătăliile. Provocările: caracter inflexibil, agresivitate şi tiranie. Va trebui să te lupţi cu aceşti demoni în luna octombrie.

Taur: Calea liderului spiritual sau Oceanul Înţelepciunii
Este un maestru spiritual consilier cu inclinaţii către valorile materiale, au voce interioară şi egalitate de spirit. Toate aceste lucruri se desfăşoară sub calea îndrăgostirii, înţelepciune şi spiritualitate. Înţelepciune şi mirostivirea sunt legate datorită zodiei Taur. Această cale este destinată celor însărcinaţi cu refacerea perfecţiunii creaţiei. Primesc abundenţă din partea Universului. Provocări, lăcomie, deşertăciune, materialism, lux, ataşament de obiecte, dorinţa de a poseda bani.

Gemeni: Calea Logicii sau Calea Iubirii
Au interes pentru conexiuni, relaţii, dragoste cu toate forţele opuse. Pot fi scriitori, oameni de afaceri, dar cu depăşirea dualităţii. Cei care rezolvă problema de dragoste ei sunt. Oricine parcurge acest drum, trebuie să folosească şi înţelegerea, logica şi puterea raţionamentului. Ei trebuie să înţeleagă că nu sunt centrul Universului, ci doar mesagerii. Afirmaţia cheie: Atrag relaţiile potrivite în viaţa mea. Ajut oamenii să se conecteze între ei! Provocări: Tendinţa prea intensă a logice, de aici vin amăgiri, proiecţii. Tendinţa de a transmite mesaje false sau denaturate.

Rac: Calea Vasului lui Dumnezeu sau Copiii apei
Racul este a 7 Cale, care pune accent pe buna înţelegere în familie, pe protecţia căminului şi pe armonia dintre oameni. Au capacitate meditativă, grija faţă de casă şi familie, drum spre succes. Această cale leagă înţelegerea cu severitatea. Deci, Racul te înţelegere, dar dacă vede că nu l-ai înţeles, devine sever. Necesită multă atenţie, disciplină şi răbdare. Pentru majoritatea dintre ei, familia este la locul principal, unde îşi exercită dragostea. Afirmaţiile cheie: Sunt iubit de familia mea şi îngrijit de Univers. Îi iert pe cei care n-au neîndreptăţit! Provocări: Idea de persoană aleasă, protecţie exagerată, egoism sau răceală emoţională. De multe ori au senzaţia că ei sunt centrul Universului.

Continuarea pe antena3.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!