AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Mihai Voropchievici, horoscop septembrie: ”Peste puţin timp, visele românilor se vor împlini”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru luna septembrie, dar şi runa pentru România. ”Peste puţin timp, visele românilor se vor împlini”, a spus numerologul.

Berbec. Intră într-o perioadă de mai multă tăcere. E mai gânditor, e mai înţelept. Se înconjoară cu o aură de mister- Devine o persoană mai poderată, mai rece, mai calculată. Are o lună în care este foarte greu să provoci un berbec să afli ce îl frământă şi ce e în sufletul lui.

Taur. Au o lună în care trebuie să abordeze toate problemele, altfel decât le-a abordat în lunile precedente. Obligatoriu, schimbaţi tactica, dacă vreţi să obţineţi rezultate benefice.

Gemenii. Se gândesc că ce ar fi dacă luna septembrie ar fi o lună de făcut bagaje şi de hoinărit. E o lună de multe călătorii, multe drumuri, multe lucruri. Şi pentru un concediu pentru deplăsări. E o lună călare pe drumuri, cam aşa. Tot pe drum, pe drum, pe drum.

Rac. Are o lună în care are două lucruri de rezolvat. Să se relaxeze total şi să scoată din mentalul lor problemele de sănătate a celor dragi, chiar dacă nu i-a văzut o perioadă de timp, să scape de iluzoriul acesta, pentru că ei de multe ori sunt aşa nişte fire mai taciturne şi se gândesc numai la partea negativă a lucrurilor. Deci relaxare şi scoaterea lucrurilor negative din mental vis-a-vis de starea de sănătate a celorlalţi.

Leu. O zodie care nu prea are răbdare. Trebuie să nu forţeze mâna norocului, pentru că lucrurile plăcute şi toate benefice sunt pregătite doar pentru cei care ştiu să aştepte.

Continuarea pe antena3.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!