Mihai Voropchievici: Marele horoscop al anului 2022

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul oportunităților și schimbărilor pentru anul 2022. Celebrul numerolog a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, de ce va avea parte fiecare zodie în noul an.
Berbec
2022 va fi un an oportun pentru această zodie. Berbecii vor începe un capitol nou, prieteni noi, dar și relații romantice. Ba mai mult, își pot întâlni sufletul pereche, iar dragostea va fi adevărată. Berbecii pot și au succes, până pe 16 mai 2023. Ei sunt foarte norocoși în 2022.
Taur
Taurii sunt plini de energie și vor avea parte de un an bun! Cea mai bună șansă de a primi pe cineva nou în viața lor, mai ales cei necăsătoriți, o să fie la luna nouă din 27 august, a explicat numerologul Mihai Voropchievici. Anul 2022 va fi plin de oportunități și schimbări pentru nativii zodiei Taur. Este posibil ca aceștia să își schimbe chiar și locuința. Va fi un an cu un ritm extraordinar de benefic.
Gemeni
Vești bune și pentru nativii zodiei Gemeni! Este prognozat un an foarte oportun. Pentru Gemeni va fi unul dintre cei mai buni ani pe plan profesional! Aceștia au un an mare pentru carieră, însă dragostea va trece pe locul doi.
Rac
Anul 2022 va fi unul foarte fericit pentru nativii zodiei Rac. Ei se vor dedica îndeosebi studiilor. Aceștia vor căuta să fie frumoși, aspectuoși și armonici. Dacă au deja un partener de viață, ei vor planifica o vacanță împreună. Racii sunt cei mai fericiți când sunt alături de familie și copii!
Lei
Mihai Voropchievici a declarat că pentru Lei se anunță o explozie financiară. În 2022, norocul se mută la ei până pe 10 mai 2022. Șansele să gâștige niște bani în plus sunt foarte mari. Voar avea parte și de prieteni buni, care vor avea grijă de ei pe parcursul anului.

Continuarea pe click.ro