• Home
  • Fapt divers
  • Mihai Voropchievici, previziuni despre 2023: Este un an de bilanţ intim. Forţa divină este cu noi în acest an

Mihai Voropchievici, previziuni despre 2023: Este un an de bilanţ intim. Forţa divină este cu noi în acest an

mihai voropchievici 1

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre semnificația pe care o are numărul 7 în anul ce vine, dar și despre cum să atragem lucrurile pozitive în viața noastră, banii și norocul.

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit despre cum va arăta, pentru noi, anul 2023. Acesta susține că este vorba de un an karmic, de un an în care Universul ne va trimite liniște și în care ne vom da seama de greșelile pe care le-am făcut.
Numerologul ne sfătuiește să medităm cu mare atenție asupra lucrurilor din viața noastră și, unde am greșit, să ne cerem iertare.

Voropchievici a trecut prin numeroase aspecte ale lui 2023, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 CNN. Numerologul a vorbit și despre ce putem să facem pentru bunăstare și prosperitate, în noul an. De asemenea, a abordat și subiectul legat de biserică și de faptul că ar trebui să ne întoarcem atenția către spiritualitate.

„Am ajuns în cel de-al şaptelea an. Noi am debutat într-un an unu cu emisiunea. Acum facem chiar şapte ani. În anul 7, Universul face în aşa fel încât să ne trimită nişte linişte.

Este anul în care începem să ne întoarcem cu 7 ani în urmă. Este un an de bilanţ intim.
O să ne dăm seama unde am greşit. Avem nişte aduceri aminte. Ne vin toate în cap. Dumnezeu te ajută să-ţi fie tot ţie bine. Ne uităm chiar şi la latura afectivă.
Apar şi mici divergenţe între semeni. Cei care au copii, se gândesc dacă au făcut tot ce au putut pentru ei. Se dezvoltă în copii şi dorinţele părinţilor.

Copiii au acum o altă viziune asupra vieţii. Vor face analiză şi reculegere undeva. Este anul în care vrând nevrând trebuie să ne apropiem mult mai mult de spiritualitate.

„Forța divină este cu noi în acest an”
Este un an al spiritualităţii. Nu înseamnă că trebuie să mergem la biserică zi de zi, dar trebuie măcar să citim.
Forţa divină este cu noi în acest an. Ne face să devenim puţin mai buni. Să vedem ce se întâmplă în jurul nostru. Dacă avem mai mult, să dăm şi celorlalţi. O să simţim prezenţa forţei divine.

Începem să ne şi spovedim mai mult. O să vedeţi ce fluenţă de oameni va fi în curtea bisericii. Vom fi mult mai apropiaţi de acasă şi de divinitate.
Atât timp cât suntem sub oblăduirea Maicii Domnului şi a Mântuitorului, nu ne poate fi rău în acest an 7. Răul ni-l facem chiar noi. Cu ale noastre gânduri.
Toată lumea se gândeşte la rău. Să nu mai gândim aşa. Să nu mai fim tensionaţi.
Anul 2023 este un an de pace. Pacea, totuşi, se apără cu sabia-n mână. Noi trebuie să luptăm pentru pace. Un an 7 este an de pace, să ne dorim să avem pace şi să facem tot ce putem pentru asta. Anul 2023 nu va fi mai uşor ca 2022. Anul viitor este an karmic. Este anul în care conlucrează şi Dumnezeu Tatăl şi Dumnezeu Fiul.

Parteneri