Mihai Voropchievici, previziuni-şoc pentru anul următor: Foc, inundaţii şi accidente grave

Numerologul Mihai Voropchievici a declarat la România TV la ce să ne aşteptăm în această iarnă, dar şi cum se anunţă anul următor.
„Anul asta este al doilea an de foc si anii de foc cand sunt doi ani consecutivi intotdeauna tot ce este legat 6 terminatia cu 7 intotdeauna avem niste ani de foc si inundatii, pierderi de vieti, si accidente aviatice si terestre. Dar zapada respectiva, ne-am uitat pe pomi si sigur zicem asa, ne-am uitat pe pomi, in anumite zone nu au existat nuci, fructe au fost mult mai putine si gutui mai putine atunci iarna este mai grea, dar sunt alternante, ce e bine e ca nu vor fi perioade din alea de 7-8-10 zile cu viscole cu depuneri mari de zapada, sunt temperaturi mult mai scazute, iar alternantele au inceput ati vazut”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.
Mai mult, numerologul a precizat ca: „In afara de iarna in anul urmator ies la suprafata dezgroparea unor secrete care tot au fost ascunse in anii anteriori. Se fac demascari cu surle si trambite asta e vizavi de treaba asta, dar anul doi e ciclul dualitatii umane, trebuie sa fim foarte atenti ce prognoza ii dam unuia pentru ca nu stim la ce se asteapta si cum o interpreteaza si intotdeauna va fi un luptator care sta la panda sa te atace sa te prinda exact cum e si vremea asta”.

Mai mult pe RTV.NET