Mihail Tudorache: Dojană pentru un pândar la mistreți!

 

Mihail Tudorache, prieten pe facebook, pe care l-am aproximat doar din poza lui relativă, mă ceartă amical, simțind că el sau și el ar fi generat spovedania mea – ”Moartea abstractă”. Scrie frumos și merită citit și când mă laudă și când mă dojenește și când are dreptate și când n-are deloc.  Reiau mai jos ultimul lui răvaș. (L.A.)

Maestre, nici sa fii pândar la mistreti, ori sa te atii in fata lupilor sau a ursilor nu este o bravura.Nu stiu de ce in relatarile tale de la tara lipseste femeia,gospodina.De ce sa mulgi tocmai tu,poete,vaca?!!Ce-ti face consoarta?Tatal meu,director de scoala generala,cu multe profesoare ochioase in subordine,era musafir pe acasa.Mama,dupa ce-si termina treburile,vazand ca vine inserarea si nu mai apare,pleca in control.A fost vazuta de multe ori pe la ferestrele cancelariei,privind de afara spre interior.Avea destule temeiuri s-o faca,mai ales ca la tara functioneaza perfect radiosantul.
La Craiova au fost zilele Festivalului international Adrian Paunescu, la a 71 -una aniversare de la nastere.Era de datoria ta sa participi,ca membru al breslei. Ai ajuns? Aici sunt multe dispute,seara de seara,cu Basica ,Izaura si fratii Basescu. Eu,la sugestia ta,am facut o antiteza :”Fratii Golescu,Fartii Bratianu si Fratii Basescu „.O scara a involutiei morale a societatii romanesti actuale.Ai promis că scrii un roman.In ce stadiu te afli?
DRPopescu traieste in SUA. A venit cu fiul sau ,tot scriitor,in primavara,pe la noi.
Cat priveste faptul ca nu mai apari la televizor, pentru noi este o pierdere.Ne uitam ,seara de seara,la aceleasi searbede figuri,care nu au nimic de spus,mai ales vinarul ghindoc al lui Basescu si tot bat apa-n piua,cautand sa justifice mita si mizeria protectorilor din justitie.
Fetele dragute vor sa te revada,doar esti cantaretul dragostei lor,vecnic tanar si ferice!
Preferi sa traiesti prin porumbi,cosind iarba,meditand iar noi ne omoram ca a fost fentat Crin si inlocuit cu Johannis, care nu-l va bate pe Ponta si inca zece ani vom avea dictatura proletarilor,posesori de galeti goale din plastic…
Vreai inapoi pe Tariceanu,cum s-au schimbat rapid la invers Gadea si Radu Tudor si nimeni nu le da peste nas.
Cine sa lupte, pe langa Ghise ,Catarama si nici un om de cultura…?!! CTP pare sa fie alt om,Plesu scrie una moale ,una tare,etc.In rest,jurnalisti condeieri jegosi,toti dupa mana intinsa la Nutzi sau la mai stie naiba cine…
In toamna avea m o lupta. Vrem niste izbanzi. Cu cine si cum sa le obtinem? Eu ,tot in toamna,implinesc 74 de ani si nu mai vreau un presedinte ca cei pe care i-am avut…Nu mai am timp de pierdut…
Ce facem cu Romania?Astazi Olanda este in doliu.Vezi ce multe probleme sunt iar tu stai pandar la mistreti!??Ai macar goarna din corn de bou?!!