Motivul pentru care Prințesa Diana își pleca privirea în public

Privirea lăsată în pământ a lui Lady Di a intrigat deopotrivă presa și fanii de-a lungul timpului. Mulți au crezut că e o dovadă de supunere față de soțul ei.

De când s-a aflat că va deveni soția Prințului Charles, Diana s-a aflat permanent sub un adevărat asalt mediatic.
Lady Di spunea că atenția presei este o experiență care te izolează și că „cu cât mai sus te plasează media, cu atât mai mare este căderea”. Se simțea copleșită de atenția presei și de faptul că făcea parte din Familia Regală Britanică. Când era în public, Prințesa Diana avea un gest al ei, își înclina capul într-o parte și lăsa privirea în jos.

Experții în limbajul trupului spun că motivul pentru care Prințesa Diana își pleca privirea în public este lipsa de apărare. Făcea des acest gest, alături de multe altele. De asemenea, se mai uita peste umeri ori, în interviuri, privea cumva în lateral.

Distribuie prietenilor

„La acea privire fabuloasă a Dianei, cu bărbia coborâtă, irisul lipit de pleoapă, ochii mari, ajungând să se uite la interlocutorii săi de parcă ei ar fi fost undeva sus, și ea jos, oamenii simțeau nevoia să îi ofere protecție și grijă”, explică Ray Birmglass, expert în limbajul trupului.

„Este expunerea unei zone vitale, sensibile, fatale și un semn al lui”, a adăugat Birmglass.

“Prințesa inimilor” a spus că i-au trebuit șase ani să se obișnuiască cu rolul său și să se simtă confortabil cu propria ei persoană.

Sursa – unica.ro