Nasti Hagiu: Neurologul zice, psihologul spune, consilierul de cuplu crede, soțul…

Sunt mamă. Am 2 copii. Am mers la medicul de familie pentru că am pierderi de memorie și dificultăți de concentrare. Medicul de familie îmi spune că trebuie să dorm 8 ore din 24. Am dureri de spate.
Neurologul zice că trebuie să fac Pilates de 2-3 ori pe săptămână. Învățătoarea copilului mare spune că are nevoie de supraveghere la făcut temele.
Alergologul copilului mic spune că are nevoie să îi gătesc la fiecare masă mâncare proaspăta fără nici unul din cele 30 de alimente la care e alergic. Să cumpăr totul proaspăt.
Soțul și copilul mai mare spun că mâncarea celui mic e fadă și nu o pot mânca, așa că să mai fac și altceva.
Experții în parenting și psihologii spun că e nevoie să petreci 30 minute pe zi cu fiecare copil în parte pentru o dezvoltare armonioasă. Pediatrul zice să îi scot o oră pe zi în parc, în aer liber să se aerisească creierul.
Facturile lunare spun că trebuie sa muncesc full time.
Expertul în educație și dezvoltare spune că cel mai bine este să lași copiii să exploreze când se joacă și să se murdărească, chiar dacă asta înseamnă să speli rufe zilnic.
Consilierul de cuplu spune că e nevoie ca cei doi soți să iasă la o întâlnire sau să petreacă timp singuri de 1-2 ori pe săptămana.
O femeie mai trebuie să pună și timp deoparte ca să se preocupe de felul cum arată, să se îngrijească.
Psihologul spune că am nevoie de puțin timp doar pentru mine.
Așa că acum caut expert în vrăjitorie care să îmi arate cum să fac să încapă toate astea în 24 ore.

( Text preluat de prietena noastră Nasti Hagiu, de pe „un grup de mămici”)