Zamfira Pora: Ne bucuram că gândul cel bun v-a adus limpezirea!

zamfira pora 1

Zori buni! Luarea unei decizii oricare ar fi ea elibereaza de stres si indoiala! Acum mai mult ca oricand prioritatile sunt diferite decat in vremurile de normalitate. Ne bucuram ca gandul cel bun v-a adus limpezirea! Ramaneti aceiasi persoana, indiferent de decizia amanarii unei editii a unui eveniment cultural, devenit traditional! Asta nu va stirbeste din calitatile care au generat practic acest fenomen.” Există fapte mici în aparență, dar care în viața sufletească sunt evenimente mari. Suferințele morale nu sunt absolute, ci după măsura delicateții sufletelor.

În viața morală, ca și în viața fizică, există o aspirație și o expirație: sufletul are nevoie să absoarbă sentimentele unui alt suflet, pentru a i le da înapoi și mai bogate. Fără acest frumos sentiment omenesc, inima nu are viață; atunci îi lipsește aerul, suferă și piere.Sufletul are puterea nevăzută de a mări sau a micșora timpul.” spunea Balzac

Ati cugetat si decis, in functie de context, corect ! Nu va culpabilizati si bucurati-va ca nu contribuiti in niciun mod la pozitivarea medicala, prin aceasta. Ganduri bune si lumina sufleteasca, intr-o zi de rugaciune a Schimbarii la fata!

Parteneri