AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Negoiţă depune plângere penală împotriva lui Nicuşor Dan pentru abuz în serviciu şi instigare la această infracţiune

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, anunţă, vineri, că depune plângere penală împotriva primarului general, Nicuşor Dan, pentru abuz în serviciu şi instigare la această infracţiune, întrucât acesta le-ar fi interzis angajaţilor să emită avize necesare pentru ca proiecte ale Primăriei Sectorului 3 să intre în dezbaterea Consiliului General.

”Este un moment trist pentru mine şi un moment trist pentru Bucureşti. De patru ani încercăm noi, ca instituţie, Primăria Sectorului 3, să colaborăm cu Primăria Generală în ideea de a rezolva problemele acestui oraş, problemele grave, problemele importante şi anume, în primul şi în primul rând, fluidizarea traficului, care, lăsând la o parte disconfort, generează poluare, respirăm otravă, speranţa de viaţă din Bucureşti este redusă mult din cauza calităţii aerului (…)”, a declarat, vineri, Robert Negoiţă, la sosirea la Parchetul General, potrivit news.ro.

El a afirmat că în această săptămână a existat o problemă gravă, în faţa Primăriei Sectorului 3 şi în faţa Şcolii 80, unde a fost începută o lucrare pe care Primăria Generală nu i-a ”lăsat” să o finalizeze.

”Nu ne lăsau să refacem partea pietonală, să curăţăm, deci pur şi simplu să creăm condiţii de circulaţie pentru elevii din şcoală”, a adăugat primarul Sectorului 3.

”Astăzi, şi o spun cu foarte mult regret, nimeni nu are nevoie de scandal, eu nu-mi doresc aşa ceva, eu doresc colaborare, astăzi când discutăm sunt deschis la orice discuţie, la orice colaborare în ideea de a rezolva impasul în care ne aflăm. Eu am aici o plângere penală împotriva primarului general şi împotriva persoanei fizice care se numeşte Nicuşor Dan de abuz în serviciu şi instigare la abuz în serviciu”, a arătat Negoiţă.

El a menţionat că va prezenta documentele în sprijinul afirmaţiilor sale, enumerând motivele pentru care face plângerea.

”Avem proiecte ale Primăriei Sectorului 3 transmise de ani de zile către Primăria Generală, proiecte care n-au fost promovate niciodată”, a susţinut el.

El a explicat că legea prevede că, atunci când există un proiect, Primăria este obligată ca în termen de 30 de zile să dea aviz pentru ca acesta să intre în Consiliul General, aviz care poate fi favorabil sau negativ.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!