AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Nicolae Ciucă va prelua interimatul la Ministerul Apărării, după demisia lui Vasile Dîncu

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, luni, Administraţiei Prezidenţiale documentele privind demisia lui Vasile Dîncu din funcţia de ministru al Apărării. Portofoliul va fi preluat interimar de către şeful Executivului, arată Guvernul.

„Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis Administraţiei Prezidenţiale documentele privind demisia domnului Vasile Dîncu din funcţia de ministru al Apărării Naţionale şi preluarea interimatului de către domnia sa”, a transmis Executivul.

Potrivit news.ro, Vasile Dîncu a anunţat, luni pe Facebook, că şi-a înaintat demisia din funcţia de ministru al Apărării Naţionale. El a precizat că l-a informat pe premierul Nicolae Ciucă despre decizia pe care a luat-o. Acesta a invocat „imposibilitatea colaborării” cu preşedintele Klaus Iohannis şi i-a mulţumit premierului pentru colaborare.

Vasile Dîncu a afirmat, luni, după ce şi-a anunţat demisia de la conducerea Ministerului Apărării Naţionale, că nu a primit niciun reproş concret din partea preşedintelui Klaus Iohannis şi nici nu a vorbit cu şeful statului, nici în week-end, nici luni. El a adăugat că nu i-a solicitat nimeni să demisioneze din funcţia de ministru al Apărării.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!