A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Nicu Alifantis, către Mircea Badea: Disprețul pe care-l manifestați față de slujitorii artei românești este absolut dezgustător

3 1.556

 

Într-o scrisoare deschisă, Nicu Alifantis îi transmite lui Mircea Badea să nu-i mai denigreze pe artiștii români și să le ceară scuze public.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Redăm textul scrisorii, publicat pe pagina de facebook:

„Domnule Mircea Badea. Mă adresez dumneavoastră cu apelativul „domnule”, din respect pentru părinții dumneavoastă pe care-i cunosc de foarte multă vreme și cărora le port o stimă deosebită. De câtva timp asist la o serie de denigrări permanente pe care le aduceți breslei din care fac parte. Vă atrag atenția că sunt profund revoltat de această atitudine și vă somez să încetați și să vă cereți scuze public pentru modul absolut jignitor în care vă adresați artiștilor români.
Îmi amintesc de perioada în care erați adus, bănuiesc împotriva dorinței dumneavoastră, de doamna Badea la Teatrul Mic. Se pare că acest lucru n-a ajutat la nimic. Vă înțeleg frustrările. Ecuația matematică a vieții dumneavoastră se pare că n-a dat rezultatul corect. Asumați-vă acest lucru cu demnitate. Și nu uitați, prin această atitudine nu reușiți să faceți decât un mare deserviciu atât dumneavoastră cât și instituției pe care o reprezentați. Disprețul pe care-l manifestați față de slujitorii artei românești este absolut dezgustător. „Nu dați doi bani pe artistul român”? Foarte bine, mutați canalul, nu mai intrați într-o sală de teatru sau una de concerte, dar nu ne mai jigniți. Suntem destul de puși la colțul indiferenței de mai marii puterii zilei. Artistul român nu „ghiorlăie”, domnule. Încearcă doar să existe, să se exprime și să se manifeste cum poate într-o țară tristă, sărăcită și aproape distrusă. Nu vă permit să ne mai jigniți, iar anii de muncă pe care-i port în spate îmi permit să vă cer imperativ acest lucru. Vă rog să mă ocoliți de azi înainte, domnule”.

loading...
3 Comentarii
  1. Gabriel spune

    Badea… hmm un copil ramas la varsta acneica, cu ifose de adult a tot cunoscator!

  2. Georgica spune

    Nu cumva e scoasa din context toata chestia? Poate Badea s-a referit la toti hartistii astia de carton, facuti la stanta, cu piese de 2 bani facute pe acelasi calapod, femeile mai mult dezbracate si masculii cu muschii la vedere. Aia chiar ca ghiorlaie dar ma rog asta e trendu flendu. Nu cred ca Badea s-a referit la artistii adevarati si consacrati.

  3. Grigu spune

    personal tind sa cred ca Dnul Mircea Bravo are tendinte bdsm. Am cativa prieteni artisti cu ceva centuri negre si cativa dani miorlaiti pe acolo, presimt ca vrea o noua provocare. Recunoaste omule ca-ti place bataia sau inceteaza sa jignesti oameni trecuti de 14 ani !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult