AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Nostradamus și Baba Vanga au avut aceeași viziune! Ce urmează să se întâmple cu oamenii României: “Tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.”

În manuscrisele celui mai cunoscut prezicător din lume, Nostradamus, se regăsesc asemănări izbitoare cu cele ale Babei Vanga, prezicătoarea oarbă, despre care, adepții ei au fost convinși că ea posedă abilități paranormale.
Baba Vanga a spus: “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.

El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”, a spus aceasta.

Nostradamus a spus că în curând se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale și că omenirea este împăcată și dispusă să trăiască în pace și armonie.

Nostradamus. Potrivit lui Nostradamus, cel de-al Treilea Război Mondial a început încă din 2015 și va dura până în 2023. Cauza războiului, potrivit acestuia, va fi fanatismul religios. Dacă stăm și observăm atacurile cu bombă din ultimii ani, ne dăm seama că Nostradamus nu a fost departe de adevăr.

Nostradamus. Până în 2023 profețiile sunt și mai sumbre! Aproximativ 1/3 din populația lumii va pieri, iar unele țări vor fi mult mai afectate decât altele.

E mort de 453 de ani, dar încă se joacă cu mintea ta! Cine a fost, de fapt, Nostradamus! A trăit o tragedie imensă și a luat o decizie scandaloasă! „I-a găsit în morminte!”

Nostradamus este cu siguranţă una dintre cele cunoscute personalităţi ale istoriei. Notorietatea i se trage de la celebrele sale profeţii şi previziuni. Dincolo de astrologie, Nostradamus a fost un medic talentat, dar şi un personaj controversat specializat în arta ocultismului.

Încă o dovadă că profețiile lui Nostradamus se vor adeveri. Până în 2046, Planeta se va “prăji” din cauza radiațiilor solare

Nostradamus a avut o profeție și despre România. Țara noastră, printre popoarele care vor atinge bogăția supremă până în 2028

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!