NU MAI CUMPĂRA BALSAM DE RUFE – ESTE DĂUNĂTOR! PREPARĂ UNUL IEFTIN ȘI NATURAL CHIAR LA TINE ACASĂ!

 

Cred ca tuturor ne place ca hainele noastre sa aiba un miros placut! Insa, din pacate, balsamul comercial de rufe este plin de chimicale si compusi care pot fi daunatori sanatatii tale si a familiei tale!

Expertii au afirmat ca aceste chimicale sunt foarte periculoase pentru copiii mici.

Distribuie prietenilor

Iata ce trebuie sa stii – expertii spun ca ingredientele chimice din balsamul comercial pot provoca alergii!

Cel mai grav este ca ele se regasesc in cantitati mari in balsamul de rufe, ceea ce inseamna ca dauneaza sanatatii: daca nu poti sa il mananci, nu il pune nici pe piele! Asa ca poate vrei sa te gandesti data viitoare, cand vine vorba de un balsam. Acest produs intra in corp prin piele si poate avea efecte negative.
Acum, speram ca ai inteles ca trebuie sa ai mai multa incredere in produsele naturale si sa le folosesti.

Ai nevoie de ingrediente simple si accesibile:

5-6 linguri de bicarbonat de sodiu

250 de ml de apa fierbinte

1 litru de otet de mere

20-30 de picaturi de ulei esential (la alegere)

Recipient din plastic

Instructiuni:

Acest balsam de rufe este foarte simplu de preparat – intai vei avea nevoie de un recipient din plastic (aproximativ 5 litri), deoarece va face spuma. Apoi trebuie sa combini apa, bicarbonatul si otetul de mere.

Ingredientele combinate vor avea o reactie chimica, facand bule. Dupa aceasta, trebuie sa adaugi uleiul esential preferat, sa inchizi recipientul si sa agiti bine.

Ai grija sa nu inchizi bine recipientul de plastic, dupa ce ai facut amestecul, intrucat acest balsam trebuie sa „respire”.

Depoziteaza-l in baie si foloseste 50 de ml la o spalare. Ininte de fiecare utilizare agita bine continutul. Aceasta cantitate este suficienta pentru a avea rufele curate si inmiresmate!

Autor: Razvan, pentru Secretele.com